Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Από τις 28 Ιανουαρίου αιτήσεις για τη χορήγηση βεβαίωσης εκπαιδευτικής επάρκειας.

Ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., ακολουθώντας πιστά το χρονοδιάγραμμα και τηρώντας τη δέσμευσή του απέναντι στους Εκπαιδευτές Ενηλίκων της μη Τυπικής Εκπαίδευσης, ανακοινώνει τα αποτελέσματα των Εξετάσεων Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων της μη Τυπικής Εκπαίδευσης, 1ης περιόδου 2014.

Επισημαίνεται ότι άμεσα θα προκηρυχθεί και η επόμενη εξεταστική περίοδος. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται, μέσω της εφαρμογής http://trainersexams.eoppep.gr, χρησιμοποιώντας τους κωδικούς με τους οποίους είχαν κάνει είσοδο και για την υποβολή αίτησης συμμετοχής στις εξετάσεις πιστοποίησης.

Στους επιτυχόντες θα χορηγηθεί «Βεβαίωση Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτή Ενηλίκων της μη Τυπικής Εκπαίδευσης». Για τη χορήγηση της Βεβαίωσης, παρακαλούνται να συμπληρώσουν το υπόδειγμα της σχετικής Αίτησης (πατήστε εδώ) και να το αποστείλουν στον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.), μέσω ταχυδρομείου στην ταχυδρομική διεύθυνση Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως 41, ΤΚ 142 34 - Ν. ΙΩΝΙΑ ή μέσω FAX στο 210 2709142.

Ως ημερομηνία έναρξης υποβολής αιτήσεων ορίζεται η 28η Ιανουαρίου 2015. Όσοι δεν είναι επιτυχόντες στις εξετάσεις Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων της μη Τυπικής Εκπαίδευσης, 1ης περιόδου 2014, δύνανται να καταθέσουν εκ νέου ηλεκτρονική αίτηση και χρηματικό ποσό συμμετοχής σε επόμενη εξεταστική περίοδο πιστοποίησης εκπαιδευτικής επάρκειας.

Όσοι ήταν υποψήφιοι στις εξετάσεις Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων της μη Τυπικής Εκπαίδευσης, 1ης περιόδου 2014 και επέτυχαν σε ένα μόνο μέρος των εξετάσεων (Θεωρητικό ή Πρακτικό):

α) Κατοχυρώνουν το μέρος στο οποίο επέτυχαν μέχρι την επόμενη εξεταστική περίοδο, κατά την οποία δύνανται να συμμετάσχουν μόνο στο αντίστοιχο μέρος των εξετάσεων στο οποίο δεν επέτυχαν,

β) Για τη συμμετοχή τους στην επόμενη εξεταστική περίοδο υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση και δεν καταβάλλουν εκ νέου εξέταστρα,

γ) Εάν και στην επόμενη εξεταστική περίοδο στην οποία θα συμμετάσχουν, δεν επιτύχουν στο μέρος των εξετάσεων που οφείλουν, τότε δύνανται να καταθέσουν εκ νέου ηλεκτρονική αίτηση και χρηματικό ποσό συμμετοχής σε επόμενη εξεταστική περίοδο πιστοποίησης εκπαιδευτικής επάρκειας, στην οποία εξετάζονται εκ νέου και στα δύο μέρη (θεωρητικό και πρακτικό).

Ομοίως, για όσους δεν τηρήθηκαν οι όροι συμμετοχής (απόντες, μη ταυτοπροσωπία, πειθαρχικό παράπτωμα κ.λπ.) στις εξετάσεις Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων της μη Τυπικής Εκπαίδευσης, 1ης περιόδου 2014, δύνανται να καταθέσουν εκ νέου ηλεκτρονική αίτηση και χρηματικό ποσό συμμετοχής σε επόμενη εξεταστική περίοδο πιστοποίησης εκπαιδευτικής επάρκειας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.