Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Δημοσιογράφοι τρύπωσαν σε νεκροτομείο για να βγάλουν φωτογραφία νεκρή ποπ σταρ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Προσποιήθηκαν τους γιατρούς και κατέγραψαν το νεκρό σώμα της.

Τα πάντα για μια φωτογραφία, ακόμα και μακάβρια! Τρεις δημοσιογράφοι «κίτρινης» εφημερίδας, κατάφεραν και προσποιήθηκαν τους γιατρούς, προκειμένου να «τρυπώσουν» στο νεκροτομείο νοσοκομείου στην Κίνα και να καταγράψουν το νεκρό σώμα μιας διάσημης ποπ σταρ που πέθανε από καρκίνο του στήθους.



Οι ρεπόρτερ, από το Shenzhen Evening News, εισήλθαν στο νεκροτομείο όπου βρίσκονταν το πτώμα της 33χρονης Yao Beina, και τράβηξαν τα φρικιαστικά και αποτρόπαια καρέ που ευτυχώς δεν δημοσιεύτηκαν, γράφει η South China Morning Post.

Ο ατζέντης της άτυχης Beina, Bo Ning, είπε ότι οι γονείς της έπρεπε να μεσολαβήσουν προκειμένου να μη δημοσιοποιηθούν οι φωτογραφίες της νεκρής κόρης τους ενώ η εφημερίδα ζήτησε συγνώμη.

Η Beina, μια ημέρα πριν το θάνατό της, έλαβε την απόφαση να γίνει δότρια κερατοειδών, έγινε διάσημη το 2013 όταν έλαβε μέρος στο τάλεντ σόου, Voice of China. Διαγνώστηκε με καρκίνο τον Μάιο του 2012 και υποβλήθηκε σε μαστεκτομή ωστόσο ο καρκίνος τελικά επέστρεψε ξανά, τον περασμένο μήνα. Η νεαρή άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσηλευτικό ίδρυμα Peking University Shenzhen Hospital, όπου οι δημοσιογράφοι εισήλθαν προσποιούμενοι τους γιατρούς.

«Οι δημοσιογράφοι της Κίνας, είναι περισσότερο αδίστακτοι από εκείνους της δύσης ή του Χονγκ Κονγκ, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να αποκαλύψουν κάποιο κυβερνητικό σκάνδαλο ή από κάποιο κόμμα», ανέφερε ο καθηγητής πανεπιστημίου Qiao Mu.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.