Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Το κοινωνικό δίκτυο που μπορεί να αλλάξει τον κόσμο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δημιουργείς ένα προφίλ, βάζεις μία φωτογραφία και το συνδέεις και με τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τον ξέρεις τον τρόπο.

Μόνο που το συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο, είναι λίγο διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Το Ideopod είναι το κοινωνικό δίκτυο, όπου αντί για καλλιτεχνικές φωτογραφίες, καλοκαιρινές, φωτογραφίες με μωρά και ούτω καθεξής, αναρτείς τις ιδέες σου. Επιστημονικές, φιλοσοφικές, ένα άρθρο που βρήκες στο διαδίκτυο και είχε ενδιαφέρον ή μία ομιλία που σε ενέπνευσε.



Μέσα από τις συγκεκριμένες αναρτήσεις, προκύπτουν συζητήσεις και μερικές φορές προκύπτουν ακόμα και επαγγελματικές συνεργασίες. Το Ideapod αποτελεί πηγή πληροφοριών, ιδεών και συζητήσεων, που σύμφωνα με την πρόθεση των δημιουργών του, μπορούν μέσω της συνεργασίας των χρηστών, να αλλάξουν τον κόσμο. Για να γίνεις μέλος το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι, να συμπληρώσεις το mail σου και να ζητήσεις πρόσκληση.

Τα επικρατέστερα θέματα του Ideapod, είναι θέματα τεχνολογίας, υγείας, επιστημονικά, τέχνης και πολιτισμού. Αν και η συγκεκριμένη πλατφόρμα είναι νεοεμφανισθείσα, έχει τραβήξει το ενδιαφέρον του επιχειρηματία Richard Branson, ιδρυτή της Virgin Group, καθώς και ο ίδιος παραδέχεται πως στην ερώτηση τι είναι αυτό που μπορεί να αλλάξει τον κόσμο, η απάντησή είναι μία. Οι ιδέες.

Ο Richard Branson με τους δημιουργούς





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.