Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Οι selfie που δεν έπρεπε να βγουν - Ρεσιτάλ αναισθησίας στις πιο ακατάλληλες συνθήκες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το αεροπλάνο γέμισε καπνούς, όμως αυτός χαμογελούσε στο twitter. Το μνημείο βαρβαρότητας του Άουσβιτς της φάνηκε κατάλληλο για να ποζάρει για τον φίλο της και η σκηνή μιας παραλίγο αυτοκτονίας είχε ως παραφωνία την αναίσθητη νεαρή με το κινητό. Μερικές από τις σκηνές των πλέον αναίσθητων του 2014...

Στην πρόσφατη ομηρία του Σίδνευ οι σοκαρισμένοι Αυστραλοί παρακολουθούν τον χαμογελαστό συμπατριώτη τους να βγάζει selfie έξω από την καφετέρια που ο Ιρανός κρατούσε τους ομήρους.



Ο πανικός των επιβατών, δεν του λέει τίποτα. Η καμπίνα του αεροπλάνου έχει γεμίσει με καπνό, όμως αυτός χαμογελαστό, βγάζει... selfie.



Στο νεκροθάλαμο του γραφείου κηδειών, ο νεαρός που βλέπετε θεώρησε ότι βρίσκεται στον κατάλληλο χώρο για να βγάλει selfie.



Στο Άουσβιτς, η αναίσθητη της φωτογραφίας ποζάρει και αυτή, χαμογελαστή.



Οι προσπάθεια των πυροσβεστών να θέσουν υπό έλεγχο αυτή την πυρκαγιά, άρεσε στο νεαρό που ένα ηλίθιο χαμόγελο ποζάρει για τη selfie.



Οι διασώστες έχουν μόλις πείσει το νεαρό που απειλούσε να βουτήξει στο κενό, να κατέβει από τη γέφυρα και η νεαρή βρήκε τη στιγμή για... selfie.




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.