Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Μυστήριο με την εξαφάνιση του μοιραίου παιδότοπου στο Ελληνικό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μέσα σε ένα βράδυ, το λούνα παρκ του Ελληνικού εξαφανίστηκε και στη θέση των τεράστιων παιχνιδιών βρίσκει κανείς πλέον άδειες σακούλες και απορρίμματα. Ο παιδότοπος που συγκλόνισε το πανελλήνιο, εξαιτίας του τραγικού θανάτου ενός 13χρονου παιδιού σε ένα από τα παιχνίδια - παγίδες, τον περασμένο Απρίλιο, δεν υπάρχει πλέον και οι εγκαταστάσεις του "σηκώθηκαν" με τρόπο... μαγικό.





Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής, οι εγκαταστάσεις εξαφανίστηκαν μέσα σε ένα βράδυ και τα σφραγισμένα μηχανήματα έκαναν ... φτερά. Τώρα το λόγο έχει η αστυνομία που θα πρέπει να εντοπίσει τον ή τους δράστες της "μαγικής" εξαφάνισης.



Πανελλήνιο σοκ

Στις 27 Απριλίου 2014,στο λούνα παρκ που βρισκόταν στη συμβολή των οδών Κύπρου και Γούναρη, στην περιοχή του Ελληνικού, ακούγονται δυνατές φωνές αγωνίας και τρόμου, όταν ένας φουσκωτός κύλινδρος που ήταν τοποθετημένος μέσα σε μια φουσκωτή πισίνα, βρέθηκε στον αέρα, χτύπησε σε σιδεριές και προσγειώθηκε στο έδαφος, με αποτέλεσμα ένα 13χρονο αγόρι να χάσει την ζωή του και να τραματιστεί σοβαρά η 9χρονη αδερφή του. Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, δεν υπήρχε άδεια για τη λειτουργία του λούνα παρκ , ενώ ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος του Ιταλού επιχειρηματία και των δύο υπαλλήλων που εκμεταλλεύονταν τον συγκεκριμένο παιδότοπο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.