Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Αυτές είναι οι γραμμές λεωφορείων που αλλάζουν από σήμερα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αλλαγές και τροποποιήσεις, επέρχονται από σήμερα, σε οκτώ λεωφορειακές γραμμές στα Βόρεια και Δυτικά προάστια της Αθήνας, σύμφωνα με τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών.

Συγκεκριμένα, η γραμμή Β8 Πολυτεχνείο - Ν. Φιλαδέλφεια - Μεταμόρφωση, μετονομάζεται σε 619 Μεταμόρφωση - Ν. Φιλαδέλφεια - Στ. Ανω Πατησίων, με αφετηρία και τέρμα στην οδό Ζέας της Μεταμόρφωσης.

Η γραμμή 444 Χαλάνδρι - Γαλάτσι - Στ. 'Ανω Πατήσια, γίνεται κυκλική και μετονομάζεται σε Στ. Ειρήνη - Γαλάτσι - Στ. Ανω Πατήσια και ορίζεται νέα αφετηρία και τέρμα επί της οδού Νεραντζιωτίσσης.

Στη γραμμή 640, που είναι τοπική του Ηρακλείου, μεταφέρεται μόνιμα η αφετηρία από την πλατεία 28ης Οκτωβρίου στην οδό Κουντουριώτου.

Στην κυκλική γραμμή 501 Πεύκη - Μαρούσι Α, καταργείται το τμήμα της γραμμής στην Κάτω Πεύκη, καθώς και αυτό προς τη Λεωφ. Κηφισίας.

Στη γραμμή 527 Πεύκη - Μαρούσι καταργείται το τμήμα προς Λεωφ. Κηφισίας.

Στη γραμμή 701 Καματερό - Ίλιον - Στ. Αττικής καταργείται το τμήμα στις οδούς Δημοκρατίας-Λιοσίων. Η νέα γραμμή 701 θα είναι κυκλική και θα έχει αφετηρία - τέρμα στην οδό Αγ. Νικολάου (Καματερό).

Η γραμμή 704 Καματερό - Στ. Αττικής, τροποποιείται ώστε να καταλήγει στην πλατεία Αγ. Αναργύρων, ενώ καταργείται το τμήμα της στις οδούς Δημοκρατίας-Λιοσίων.

Στη γραμμή 747 Πετρούπολη - Πανόραμα - Στ. Αττικής, καταργείται το τμήμα στις οδούς Ιλίου-Κύπρου-Δημοκρατίας-Λιοσίων. Η νέα γραμμή θα είναι κυκλική και θα έχει αφετηρία - τέρμα το διαμορφωμένο χώρο στο προαύλιο του θεάτρου Πέτρας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι επιβάτες μπορούν να απευθύνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΟΑΣΑ (www.oasa.gr) ή το τηλεφωνικό κέντρο 11185.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.