Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Δείτε εάν κληρωθήκατε για το Ανοικτό Πανεπιστήμιο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο.

Ανακοινώθηκαν από το ΕΑΠ τα αποτελέσματα της σημερινής κλήρωσης για την οποία κατατέθηκαν 39.589 αιτήσεις για τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών.

Το newsbeast.gr είχε παρουσιάσει αναλυτικά τις πιθανότητες επιτυχίας που είχαν οι υποψήφιοι ανά πρόγραμμα σπουδών, ενώ όπως δημοσιεύσαμε σε κάποια προγράμματα λόγω των προϋποθέσεων οι αιτήσεις ήταν λιγότερες από τις προσφερόμενες θέσεις.

Για ακόμη μια χρονιά διαπιστώνεται το μεγάλο ενδιαφέρον των υποψηφίων για τις μεταπτυχιακές σπουδές παρά την οικονομική κρίση που μαστίζει πολλές οικογένειες. Να σημειώσουμε ότι με βάση τα όσα ισχύουν έως τώρα τα δίδακτρα διαμορφώνονται στα 3.500 ευρώ για τα μεταπτυχιακά και στα 6.600 ευρώ για τα προπτυχιακά προγράμματα.
Όσοι έχουν επιλεχθεί θα πρέπει να στείλουν μια σειρά δικαιολογητικών με βάση τα όσα θα ανακοινώσει το Ανοικτό Πανεπιστήμιο

Να αναφέρουμε ότι στον πίνακα Α εντάσσονται όσοι έχουν επιλεχθεί και στον πίνακα Β οι επιλαχόντες. Όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι κατατάσσονται στον πίνακα Γ.

Στην αποστολή δικαιολογητικών αλλά και σε καταβολή χρημάτων προχωρούν όσοι είναι στον πίνακα Α ενώ όσοι είναι στον πίνακα Β στέλνουν μόνο τα δικαιολογητικά τους.

Περίπου το Μάρτιο οι υποψήφιοι της κατηγορίας Β θα πρέπει να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του ΕΑΠ προκειμένου να διαπιστώσουν εάν έχουν επιλεχθεί στην περίπτωση που μείνουν κενές θέσεις από την κατηγορία Α και φυσικά να καταβληθεί το απαιτούμενο χρηματικό πόσο.

Δείτε εδώ αν έχετε κληρωθεί.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.