Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2014

Συνέχισε την καταδίωξη του αυτοκινήτου με τα πόδια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έπιασε τον οδηγό ο Ρώσος… υπέρ-αστυνομικός – Δείτε το βίντεο.

Αυτό δεν έχει ξαναγίνει… Τέτοιος ζήλος από τον εκπρόσωπο της τάξης είναι πρωτοφανής. Τον γύρο της Ρωσίας –στο διαδίκτυο- κάνει ένα βίντεο στο οποίο ένας Ρώσος αστυνομικός κάνει τα πάντα καταδιώκοντας ένα όχημα. Τρέχει, τρέχει, τρέχει… και τα καταφέρνει, καθώς το χιόνι δεν μπόδισε τον ίδιο.

Ο αστυνομικός συνεχίζει μια καταδίωξη η οποία άρχισε με αυτοκίνητα και συνέχισε με τον ίδιο να τρέχει με τα πόδια και να επιβιβάζεται στο καταδιωκόμενο όχημα ενώ αυτό είναι εν κινήσει. Στο βίντεο, το οποίο καταγράφηκε από την κάμερα στο εσωτερικό του περιπολικού, επιδεικνύεται μια νυχτερινή καταδίωξη υπό τους ήχους σειρήνας σε έναν στενό και πολύ ολισθηρό, λόγω πάγου (με αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα να αναγκάζονται να κινούνται με χαμηλή ταχύτητα) δρόμο. Σύμφωνα με το Russia Today, οι συντεταγμένες GPS υποδεικνύουν ότι το περιστατικό έλαβε χώρα κοντά στο Ναμπερέζνιε Τσέλνι, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Ταταρστάν.

Μετά από μερικά δευτερόλεπτα «συμβατικής» καταδίωξης με αυτοκίνητα, ο ένας από τους αστυνομικούς που επέβαιναν στο περιπολικό- προφανώς...απηυδισμένος από το αυτοκίνητο, το οποίο δεν πήγαινε αρκετά γρήγορα- πηδάει από το όχημα στο χιόνι και αρχίζει να καταδιώκει τρέχοντας το καταδιωκόμενο αυτοκίνητο.

Σε μια φρενιασμένη έφοδο, ο αστυνομικός φτάνει το όχημα, ανοίγει την πόρτα του και πηδάει μέσα. Ο οδηγός σταματά απότομα και βγαίνει από το όχημα, προσπαθώντας να ξεφύγει- αλλά ο αστυνομικός φαίνεται ξανά, να συνεχίζει και πάλι την καταδίωξη.

Το βίντεο έχει προκαλέσει μεγάλη εντύπωση, με πολλούς χρήστες να κάνουν λόγο για αστυνομικό - «υπερήρωα». Ωστόσο, κάποιοι χαρακτηρίζουν το βίντεο ψεύτικο.

Δείτε το βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας:
Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.