Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Πήρε ρεπό χάρη στο γράμμα του εγγονού του στον Άγιο Βασίλη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Γράμμα στον Άγιο Βασίλη έστειλε ένα αγοράκι στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ, με την ευχή ο παππούς του να μην δουλεύει τα Χριστούγεννα και να τα περάσει με την οικογένειά του. Η ευχή του έπιασε.



Ο Leo Otero, παππούς του 9χρονου Julian, ο οποίος εργάζεται σε ξενοδοχείο, θα πάρει ρεπό ανήμερα των Χριστουγέννων χάρη στον εγγονό του, που "έπεισε" με το συγκινητικό αυτό γράμμα τον διευθυντή της εταιρείας.

Ο Julian στο γράμμα του προς τον Άγιο Βασίλη ανέφερε ότι θέλει δύο δώρα. Πρώτον ένα Xbox και δεύτερον να καταφέρει ο παππούς του να περάσει με τους δικούς του ανθρώπους τα Χριστούγεννα.

Ο 9χρονος έδωσε το γράμμα στη μητέρα του για να το στείλει στον Άγιο Βασίλη. Εκείνη το έδωσε στον πατέρα της, τον παππού του αγοριού δηλαδή, ο οποίος το πήγε στο γραφείο και το έδειξε στο διευθυντή του.

"Τηλεφώνησα στον Άγιο Βασίλη, ο οποίος εξέφρασε την ανησυχία του που σχεδιάζεις να δουλεύεις τα Χριστούγεννα. Τα εγγόνια σου είναι αρκετά στεναχωρημένα για αυτό. Νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα να πάρεις ρεπό και να περάσεις την ημέρα με την οικογένειά σου", έγραφε η επιστολή - απάντηση του διευθυντή του ξενοδοχείου που δημοσιεύει το ABC news.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.