Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

«Έφυγε» ο Νίκος Ναούμης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πενθεί η οικογένεια του Τύπου και ειδικότερα της Καθημερινής, της SportDay, του NovaΣΠΟΡ FM και του ΚΑΡ, καθώς ο Νίκος Ναούμης «έφυγε» τα ξημερώματα από τη ζωή, σε ηλικία 67 ετών.



Βαθύτατη θλίψη σκόρπισε σε όλους ο χαμός του Νίκου Ναούμη, ο οποίος "έφυγε" σήμερα τα ξημερώματα από τη ζωή, σε ηλικία 67 ετών έπειτα από πολυετή ασθένεια.

Ήταν τεχνικός Τύπου από την ηλικία των 15 ετών, από τους πρώτους τεχνικούς Τύπου στην Ελλάδα και τους κορυφαιους λιθογράφους στην ιστορία του, ενώ το 2003 ανακηρύχθηκε ως ένας από τους 37 καλύτερους Ευρωπαίους Τυπογράφους της Χρονιάς, κερδίζοντας ένα από τα βραβεία Sappi.

Ο Νίκος Ναούμης διετέλεσε μέλος του ΔΣ της Καθημερινής, σύμβουλος επί τεχνικών θεμάτων, τεχνικός διευθυντής και υπεύθυνος της εκτυπωτικής μονάδας της.

Επίσης, ήταν εξέχον μέλος της οικογένειας της SportDay, του NovaΣΠΟΡ FM και του ΚΑΡ, συντελώντας ενεργά και αποφασιστικά στην επιτυχία και τη λειτουργία τους, ενώ είχε εξέχουσα θέση στο ΔΣ των εταιρειών.

Η κηδεία του θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα στις 11.00 στο νεκροταφείο της Βούλας.11,00

Η οικογένεια της SportDay και του ΣΠΟΡ FM εκφράζει τα θερμά της συλληπητήρια στη γυναίκα του Γιώτα και στους γιούς του Γιώργο και Ακη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.