Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Χειροπέδες σε 42χρονο παιδεραστή στη Κηφισιά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Από το περασμένο καλοκαίρι είχε ασελγήσει σε βάρος τριών ανήλικων κοριτσιών.

Τέλος στην δράση ενός 42χρονου παιδεραστή έβαλε η Ασφάλεια Αττικής με τη σύλληψη του το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας στη Κηφισιά.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, συνελήφθη στις 22-12-2014 το απόγευμα στην Κηφισιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 42χρονος Έλληνας, ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων, κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι από το καλοκαίρι του 2014, ο συλληφθείς είχε ενεργήσει κατ’ επανάληψη ασελγείς πράξεις σε βάρος τριών ανήλικων κοριτσιών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις παραπάνω παράνομες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, ύστερα από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του δράστη. Πρόκειται για τον Μπατζιακα Σιδέρη του Σωτηρίου και της Μαρίας ο οποίος γεννήθηκε το 1972 στην Αθήνα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην «προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων».






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.