Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

H μεγάλη ανθρωπιά του Μίτσελ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

O Mίτσελ στέκεται στο πλευρό του μικρού Ιβάν Ντε Πέδρο που πάσχει από το σύνδρομο του Angelman.



Πρόκειται για ένα σύνδρομο που σχετίζεται άμεσα με την νοητική κατάσταση ενός παιδιού. Με δυσκολία ανιχνεύεται κατά την γέννηση, καθώς τα περισσότερα χαρακτηριστικά του αφορούν την ανάπτυξη (παρά την εμφάνιση). Ανιχνεύεται περίπου στην ηλικία των 4-7 ετών. Είναι μία ασθένεια που επηρεάζει ένα στα 20.000 παιδιά που γεννιούνται.

Ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού μέσα από το προφίλ του στο Facebook έστειλε το μήνυμά του ζητώντας από τον κόσμο που τον ακολουθεί να βοηθήσει τον νεαρό Ισπανό. Στο σχετικό του post με τίτλο:΅«Για το χαμόγελο του Ιβάν» αναφέρει: «Όπως μπορείτε να φανταστείτε, οι θεραπείες που χρειάζεται να κάνει ο Ιβάν για να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής του είναι πάρα πολύ ακριβές. Και όλοι οι φίλοι του πρέπει να τον βοηθήσουμε».

Επίσης έχει γράψει και τον αριθμό λογαριασμού όπου μπορούν -όσοι έχουν τη δυνατότητα- να προχωρήσουν σε κατάθεση χρημάτων. Ο αριθμός λογαριασμού είναι: ES54 0075 0252 6707 0067. Όσοι θέλουν να μάθουν περισσότερα για τον Ιβάν Ντε Πέδρο μπορούν να ενημερωθούν από την ιστοσελίδα: www.lasonrizadeizan.com.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.