Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Μαχαίρωσε εννιά ανθρώπους για... τα νουντλς

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μανιακός κατάφερε απανωτά χτυπήματα σε ταμία σούπερ μάρκετ – Δείτε το βίντεο
.
Ήθελε να διαμαρτυρηθεί και κατέληξε να κυνηγά κόσμο και να τον μαχαιρώνει! Ένας νεαρός άνδρας κατέληξε να προκαλέσει τον φόβο και τον τρόμο σε σούπερ μάρκετ της Κίνας.

Το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του καταστήματος στο Guangxi κατέγραψε χθες ένα απίστευτο περιστατικό. Ο άνδρας, ονόματι Zhou, πήγε στη ρεσεψιόν του καταστήματος για να διαμαρτυρηθεί. Είχε κάνει τα ψώνια του νωρίτερα και ξαναγύρισε για να τα πει ένα χεράκι στο προσωπικό, καθότι –όπως υποστήριζε- η ταμίας δεν του έβαλε στη σακούλα τα νουντλς που πλήρωσε. Δεν τα έβλεπε πουθενά και μετά από μια αψιμαχία με τους υπαλλήλους του καταστήματος έγινε έξαλλος. Τράβηξε ένα μαχαίρι από το μπατζάκι του και άρχισε να καταφέρει απανωτές μαχαιριές στην ταμεία που βρισκόταν δίπλα του.

Εκείνη παρόλα αυτά το έβαλε στα πόδια και ο νεαρός άρχισε να την κυνηγά μέσα στο κατάστημα. Μέσα στην ξέφρενη πορεία του ο μανιακός επιτέθηκε και μαχαίρωσε και άλλους οκτώ ανθρώπους, που απλώς τους είδε κοντά του. Πέντε υπαλλήλους του καταστήματος (έξι μαζί με την ταμεία), δύο πελάτες και έναν πωλητή από μια άλλη εταιρεία που βρισκόταν εκεί.

Οι περισσότεροι έφεραν μαχαιριές στην πλάτη και στο στομάχι, όπως ανέφερε η αστυνομία, η οποία κλήθηκε αμέσως και ακινητοποίησε τον νεαρό άνδρα, συλλαμβάνοντας τον. Τον έβγαλαν από το κατάστημα γεμάτο μελανιές και αίματα στο πρόσωπο. Τα θύματα του οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο, χωρίς να έχει αναφερθεί ότι η κατάσταση κάποιου εξ’ αυτών είναι σοβαρή, παρότι η ταμίας είχε πέσει αιμόφυρτη στο πάτωμα.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο:








Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.