Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Έπεσαν σοβάδες σε δημοτικό σχολείο - Τι καταγγέλλει πατέρας μαθητή

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα σε δημοτικό σχολείο της Αθήνας, όπου σήμερα το πρωί κομμάτια σοβά αποκολλήθηκαν από την οροφή ενός διαδρόμου που βρίσκεται μπροστά στις τάξεις της Α' Δημοτικού.

Το περιστατικό συνέβη στο 102ο Δημοτικό σχολείο Αθήνας το οποίο βρίσκεται στο Πολύγωνο. Ευτυχώς οι σοβάδες έπεσαν την ώρα που τα παιδιά έκαναν μάθημα και όχι κατά τη διάρκεια διαλείμματος. Ακριβώς το ίδιο είχε συμβεί και πέρυσι μέσα σε τάξη, όταν πραγματικά μόνο από τύχη δεν είχε σημειωθεί κάποιος σοβαρός τραυματισμός.



"Τι χρειάζεται πλέον να γίνει για να κάνουν τα παιδιά μας μάθημα με ασφάλεια και να γνωρίζουμε καταρχήν ότι δεν κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα και κατά δεύτερον να μην χάνονται μαθήματα, γιατί όπως είναι λογικό αύριο τα παιδιά μας δεν θα πάνε σχολείο. Ο δήμος Αθηναίων, ο Ο.Σ.Κ. και η Διεύθυνση Σχολικών Κτιρίων θα έπρεπε να είχαν λύσει το πρόβλημα από την προηγούμενη σχολική χρονιά που είχαμε ανάλογο συμβάν. Το σχολείο είναι άνω των 30 χρόνων, τι περιμένουν; Να τα εκατοστήσει;" καταγγέλλει στο enikos.gr ο πατέρας ενός παιδιού που πηγαίνει στο συγκεκριμένο σχολείο.

"Και γιατί μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει σταλεί εγγράφως από τις αρμόδιες υπηρεσίες ότι το σχολείο είναι ακατάλληλο μέχρι να επισκευαστούν οι βλάβες;" διερωτάται.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.