Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Γυμναστική, καφές και διατροφή επηρεάζουν το στήθος

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Καθημερινές συνήθειες που βλάπτουν.

Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι υπάρχουν κάποιες καθημερινές συνήθειές μας με τις οποίες χωρίς να το ξέρουμε επηρεάζουμε αρνητικά το στήθος μας; Διαβάστε ποιες είναι και περιορίστε τις για να διατηρήσετε το στήθος σας σε καλή κατάσταση για πολλά χρόνια ακόμα.

Έντονη γυμναστική με βάρη
Αν κάνετε έντονη γυμναστική με βάρη, βοηθάτε την αντικατάσταση του λιπώδους ιστού από μυϊκό ιστό, γεγονός που προκαλεί μείωση του μεγέθους των μαστών σας.

Περισσότερες από 3 κούπες καφέ την ημέρα
Αν πίνετε πάνω από 3 κούπες καφέ την ημέρα, βοηθάτε τη μείωση του στήθους σας, καθώς πολλές γυναίκες έχουν ένα γονίδιο το οποίο σε συνδυασμό με μεγάλη κατανάλωση καφέ συρρικνώνει τους λιπώδεις ιστούς του στήθους.

Μικρή κατανάλωση υγρών
Το σώμα μας αποτελείται κατά 80% από νερό, ενώ η έλλειψή του συμβάλλει στη συρρίκνωση των ιστών, πολλοί εκ των οποίων βρίσκονται στους μαστούς. Αυτό σημαίνει ότι η μικρή κατανάλωση υγρών και κυρίως νερού προκαλεί μείωση του μεγέθους του στήθους. Σιγουρευτείτε λοιπόν ότι πίνετε τουλάχιστον 8 ποτήρια την ημέρα.

Υπερβολική μείωση του λίπους
Το λίπος αποτελεί τη βασική σύνθεση του ιστού του μαστού, άρα, η υπερβολική μείωσή του από τη διατροφή μας συντελεί στη μείωση και την αλλαγή του μεγέθους του μαστού. Είναι, λοιπόν, απαραίτητη η κατανάλωση λίπους σε λογικές ποσότητες.

Απουσία κρέατος
Το κρέας και ειδικά οι φτερούγες του κοτόπουλου, περιέχουν σημαντικές ίνες κολλαγόνου, οι οποίες βοηθούν στην κατασκευή του ιστού του μαστού, κρατούν το στήθος στητό και ελαστικό και διατηρούν το μέγεθός του. Άρα, η απουσία κρέατος και η συστηματική χορτοφαγία είναι ένας παράγοντας που προκαλεί μείωση του όγκου του στήθους.

Πολύ μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ
Η πολύ μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ έχει αποδειχθεί ότι σχετίζεται με την εμφάνιση καρκίνου του μαστού, ειδικά στις γυναίκες που έχουν οικογενειακό ιστορικό, γεγονός που δεν επηρεάζει μόνο την αισθητική μας αλλά είναι σοβαρός κίνδυνος για την ίδια μας τη ζωή.


Πηγή: http://www.beautetinkyriaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.