Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Στους 1.284 οι φοιτητές του ΕΑΠ που παίρνουν πτυχίο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ορκίζονται αύριο Κυριακή 23 Νοεμβρίου.

Ανακοινώθηκε από το ΕΑΠ ότι η ορκωμοσία των αποφοίτων των Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών του ΕΑΠ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23/11/2014 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Παν/μιου Πατρών (Πανεπιστημιούπολη, Τ.Κ. 26500, Ρίο).

Προγραμμα ορκωμοσίας προπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών

ΣΧΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
09.30: Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό
10.30: 1) Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό 2) Ισπανική Γλώσσα και Πολιτισμός

ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
11.30: Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών

ΣΧΟΛΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
12.30: 1) Πληροφορική 2) Σπουδές στις Φυσικές Επιστήμες

Οι απόφοιτοι θα λάβουν σχετική πρόσκληση στον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Ε.Α.Π. (stdxxxxx@ac.eap.gr)

Στις περιπτώσεις αποφοιτησάντων με ειδικές ανάγκες, παρακαλούνται οι συνοδοί όπως προσέλθουν στην Υποδοχή/Γραμματεία που θα λειτουργεί στον χώρο του Συνεδριακού, προκειμένου για τη διευθέτηση του ζητήματος πρόσβασής τους στην αίθουσα τελετής.

Όλοι οι απόφοιτοι, μετά την παραλαβή του πτυχίου τους, πρέπει να προσέλθουν στην γραμματεία που θα λειτουργεί στον χώρο υποδοχής, για να παραλάβουν φάκελο με αντίγραφα πτυχίου και βεβαιώσεις σπουδών. Όσοι απόφοιτοι έχουν εξουσιοδοτήσεις από συμφοιτητές τους αλλά και όλοι όσοι είναι εξουσιοδοτημένοι να παραλάβουν πτυχία, θα πρέπει να έχουν μαζί τους την Αστυνομική ταυτότητα και να απευθυνθούν στην ίδια γραμματεία μετά την ολοκλήρωση της ορκωμοσίας του προπτυχιακού προγράμματος σπουδών που τους ενδιαφέρει.

Επίσης πως, σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας του Συνεδριακού και Πολιτιστικού Κέντρου, απαγορεύονται οι ανθοδέσμες και οι παντός τύπου ανθοσυνθέσεις εντός του Αμφιθεάτρου. Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Εκπαίδευσης, τηλ. 2610-367642 (κα Ραφτούλη)

Πώς θα φτάσετε στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών

Περνώντας τα τελευταία διόδια, επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών- Πατρών, αφήνετε τον κεντρικό οδικό άξονα και μπαίνετε δεξιά, σε παράκαμψη που οδηγεί στην Παλαιά Εθνική Οδό. Από εκεί ακολουθείτε τις πινακίδες, πρός Νοσοκομείο/Πανεπιστήμιο.

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών- Π.Γ.Ν.Π. (και αφού φτάσετε σχεδόν έξω από τις πύλες), στρίβετε δεξιά και ακολουθείτε την μεγάλη ευθεία που περνά ακριβώς μπροστά του. Η εν λόγω οδός θα σας βγάλει ακριβώς μπροστά απο το Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Μόλις προσπεράσετε το κτίριο του Συνεδριακού, στρίβετε αριστερά & ανεβαίνοντας τον κάθετο δρόμο κάνετε και πάλι αριστερά, ώστε να προσεγγίσετε το parking του χώρου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.