Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Γρονθοκόπησε μέχρι θανάτου το φίλο του για ένα poke στο Facebook

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το θύμα «σκούντηξε» στο διαδίκτυο το κορίτσι του φίλου του.

Ένας Βρετανός κατάφερε θανάσιμα χτυπήματα στον φίλο του επειδή ο τελευταίος «τόλμησε» και σκούντηξε (έκανε poke), στη σελίδα στο facebook της κοπέλας του.



Ο Scott Humphrey, 27 ετών (αριστερά στη φωτογραφία) γρονθοκόπησε τον 29χρονο Richard Rovetto κατά την επιστροφή τους από νυχτερινή διασκέδαση όταν ο Humphrey έμαθε για το διαδικτυακό κλικ του τελευταίου που τον εξόργισε. Η επίθεση ξεκίνησε μέσα στο ταξί που τους μετέφερε πίσω στα σπίτια τους, στο Top Valley στο Nottingham.

Η οργή του 27χρονου ήταν σε τέτοιο βαθμό, που ο φίλος του υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι από τα πολλαπλά χτυπήματα. Ο Humphrey μάλιστα έδωσε το μοιραίο χτύπημα στο φίλο του χτυπώντας το κεφάλι του στο πεζοδρόμιο, την ώρα που ο άτυχος άνδρας κειτόταν αναίσθητος στην άκρη του δρόμου. Ο άτυχος 29χρονος ξεψύχησε ώρες μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Ο 27χρονος συνελήφθη και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης μόλις τεσσάρων ετών και τεσσάρων μηνών.

Ο δικαστής έδειξε συμπάθεια στον νεαρό δολοφόνο ο οποίος εμφανίστηκε μετανιωμένος για τη πράξη τους, λέγοντάς ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τον φίλο του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.