Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Έξι μήνες αργότερα γίνεται γνωστός ο θάνατος του Δημήτρη Γιαννόπουλου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Επιβεβαιώνει την είδηση ο στενός του συνεργάτης και σκηνοθέτης, Πάνος Κοκκινόπουλος.

"Απεβίωσε τον Απρίλιο, αλλά εγώ το έμαθα τώρα όταν τον πήρα στο κινητό του για να του ζητήσω να παίξει στη νέα μου σειρά". Αυτό ανέφερε ο γνωστός σκηνοθέτης, Πάνος Κοκκινόπουλος, με τον οποίο επικοινώνησε το news.gr.



Η είδηση του θανάτου του ηθοποιού, Δημήτρη Γιαννόπουλου, έγινε ευρέως γνωστή αρκετούς μήνες μετά το θάνατό του. Όπως σημείωσε ο κύριος Κοκκινόπουλος, όταν προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον ίδιο, απάντησε στο τηλέφωνο η σύζυγός του, η οποία ανέφερε: "ο Δημήτρης έχει φύγει από τη ζωή".

Ο Γιαννόπουλος έπαιζε συνήθως σε μικρούς ρόλους, αλλά οι συμμετοχές του ήταν πολλές. Κάποιες από αυτές ήταν Οκέι φίλε (1974), Ελευθέριος Βενιζέλος 1910-1927(1980), Μπορντέλο (1985), στασία (1993), Aναστασία, Μην φοβάσαι τη φωτιά (1994), Κόκκινος Κύκλος (2000), 10η Εντολή (2004), Μαύρα Μεσάνυχτα (2007), Κάρμα (2009), Steps (2011). Είχε πρωταγωνιστήσει σε αρκετά επεισόδια στις τηλεοπτικές σειρές του Πάνου Κοκκινόπουλου, "10η Εντολή" και "Κόκκινος Κύκλος".

Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει γνωστά, καθώς η οικογένειά του δεν προχώρησε στη γνωστοποίηση καμίας λεπτομέρειας σχετικά με το δυσάρεστο γεγονός.


Πηγή: http://www.news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.