Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Το κινητό που δεν είναι κινητό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κοστίζει 12 δολάρια και αποτελεί υποκατάστατο του πραγματικού για εκείνους που είναι εθισμένοι.

Το iPhone 6 μπορεί να σας βοηθά να παραμείνετε συνδεδεμένοι με τον ψηφιακό κόσμο, αλλά τώρα υπάρχει ένα «τηλέφωνο» που υπόσχεται να σας κρατήσει συνδεδεμένους με την πραγματικότητα.



Το NoPhone, όπως αναφέρουν οι κατασκευαστές του Kickstarter «είναι technology-free και αποτελεί μια εναλλακτική λύση που σας επιτρέπει να μείνετε συνδεδεμένοι με τον πραγματικό κόσμο».

Το NoPhone είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται. Είναι ένα μαύρο κομμάτι πλαστικού, στο σχήμα ενός iPhone που δεν κάνει απολύτως τίποτα, εκτός από ότι λειτουργεί στην πράξη ως ένα τηλέφωνο υποκατάστατο για όσους είναι εθισμένοι στα smartphones τους.

Δηλαδή ο καταναλωτής που θα προμηθευτεί τη συγκεκριμένη συσκευή, θα την κρατά στο χέρι του για να αισθάνεται ότι πράγματι κρατάει ένα αληθινό smartphone προκειμένου να ικανοποιήσει τον εθισμό του αλλά παράλληλα θα μπορεί απερίσπαστα να λειτουργεί φυσιολογικά σε κάθε κοινωνική εκδήλωση.

Σύμφωνα με την εταιρεία που το προωθεί στην αγορά, η ιδέα προέκυψε από μια ομάδα φίλων από τις ΗΠΑ και την Ολλανδία οι οποίοι συνειδητοποίησαν ότι κάθε φορά που έβγαιναν σε ένα μπαρ, αντί να προσπαθούν να κοινωνικοποιηθούν είχαν διαρκώς το νου τους στο κινητό τους τηλέφωνο. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.