Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

«Γεμίζουμε τις άδειες σχολικές τσάντες»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δράση για την ενίσχυση οικονομικά αδύναμων μαθητών στα Χανιά.

Τη δράση με τίτλο «Γεμίζουμε τις άδειες σχολικές τσάντες», υλοποιούν για 2η συνεχή χρονιά φέτος στα Χανιά, ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης, η Ένωση Γονέων και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η ιδέα «γεννήθηκε» από τη διαπίστωση ότι οι γονείς πολλών παιδιών και στα Χανιά αδυνατούν να καλύψουν τις ανάγκες τους στην αγορά των απαραίτητων σχολικών ειδών, όπως αναφέρει ανταπόκριση του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Έτσι η δράση θα υλοποιηθεί και φέτος με στόχο, όπως επισημαίνουν οι εμπνευστές της, «να βοηθηθούν οι μαθητές για να ξεκινήσουν τη νέα σχολική χρονιά με χαμόγελο και αισιοδοξία».

Θα υλοποιηθεί στο διάστημα 8-22 Σεπτεμβρίου και μέσω αυτής δίνεται η δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί να παραδώσει σχολικά είδη σε 26 σημεία συγκέντρωσης, που έχουν ήδη οριστεί.

Στη συνέχεια, τα είδη που θα συγκεντρωθούν, θα τοποθετηθούν σε μαθητικές τσάντες και θα δοθούν σε παιδιά με βάση συγκεκριμένα κυρίως εισοδηματικά κριτήρια.

Συμμετοχή στη δράση μπορεί να δηλώσει κατάστημα, επιχείρηση, φορέας ή σύλλογος.

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν είναι κυρίως τετράδια, μολύβια, γόμες, μαρκαδόροι σχολικές τσάντες, κηρομπογιές, κασετίνες, στυλό, μπλοκ ιχνογραφίας, σελίδες Α4.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.