Πέμπτη, 7 Αυγούστου 2014

Στα αζήτητα τα περίπτερα στην Πάτρα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ούτε με μηνιαίο μίσθωμα 50 ευρώ δεν ενοικιάζονται τα περίπτερα στην Πάτρα, όπως τουλάχιστον αποδείχθηκε κατά τη διάρκεια δημοπρασίας που πραγματοποίησε ο δήμος, μετά την αποξήλωση «σχολαζόντων» περιπτέρων και τη δημιουργία νέων θέσεων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Πατρέων Γ. Σιγαλό, ολοκληρώθηκε η αποξήλωση τουλάχιστον 23 περιπτέρων, των οποίων οι ιδιοκτήτες έχουν φύγει από τη ζωή. Σε αυτήν την περίπτωση, σύμφωνα με το νόμο, η ιδιοκτησία του περιπτέρου περνάει στην τοπική αυτοδιοίκηση ασχέτως εάν υπάρχει κληρονόμος.

Μετά την αποξήλωση, οι θέσεις που καταργήθηκαν αντικαταστάθηκαν με νέες σε άλλα σημεία της Πάτρας και ξεκίνησε η διαδικασία της δημοπρασίας, προκειμένου να επιλεγούν οι ενοικιαστές για το 70% των περιπτέρων, ενώ για το υπόλοιπο 30%, οι άδειες προβλέπεται να δοθούν σε άτομα με ειδικές ανάγκες, τρίτεκνους, πολύτεκνους, κ.ά.

Όμως, σύμφωνα με το διευθυντή Τοπικής Οικονομίας του δήμου Λάμπη Θεοδωρόπουλο, ουδείς εκδήλωσε ενδιαφέρον για την ενοικίαση περιπτέρου, ακόμα και στις περιπτώσεις εκείνες που το μηνιαίο μίσθωμα έφθανε μόλις τα 50 ευρώ.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.