Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Προσωρινά αποτελέσματα για την πλήρωση 27 θέσεων στο ΥΠΟΙΚ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Καταχωρίστηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ.

Τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης 2Κ/2014 (ΦΕΚ 6/13-5-2014, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορούν την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, 27 θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) στο υπουργείο Οικονομικών, εκδόθηκαν σήμερα και καταχωρίστηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ.

Σημειώνεται ότι οι οριστικοί πίνακες διοριστέων θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων, η προθεσμία υποβολής των οποίων ορίζεται από τις 8 Αυγούστου έως και την πάροδο της 18ης Αυγούστου 2014, ημέρας Δευτέρας.

Στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ έχουν αναρτηθεί οι αλφαβητικοί πίνακες διοριστέων, καθώς και οι πίνακες κατάταξης των υποψηφίων.

Σύμφωνα με την υπ' αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται με τον δωδεκαψήφιο γραμμωτό κώδικα οπτικής αναγνώσεως (barcode) σε συνδυασμό με τον αριθμό ταυτότητας.

Οι υποψήφιοι που απέστειλαν έντυπες αιτήσεις χωρίς να έχουν υποβάλει ηλεκτρονική αίτηση αποκλείονται της διαδικασίας και εμφανίζονται σε ξεχωριστό πίνακα, μόνο με τον αριθμό ταυτότητας.

Τα προσωρινά αποτελέσματα της κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης της Προκήρυξης 2Κ/2014 θα εκδοθούν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.