Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Βρήκε τους γονείς της 10 χρόνια μετά το τσουνάμι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Όλοι τη θεωρούσαν νεκρή.

Η Raudhatul Jannah ήταν μόλις τεσσάρων ετών όταν το φονικό τσουνάμι του 2004 που έπληξε την Ινδονησία παρέσυρε εκείνη και τον 7χρονο τότε αδερφό της!

Οι δικοί της νόμιζαν πως είχε πεθάνει αλλά τελικά φαίνεται πως επανενώθηκε τελικά με τους γονείς της δέκα χρόνια μετά.

Οι γονείς τους θεωρούσαν νεκρά και τα δύο παιδιά αφού όσο και να έψαχναν ήταν αδύνατο να τα εντοπίσουν. Η τετράχρονη τότε Raudhatul Jannah βρισκόταν με τον 7χρονο αδερφό της όταν χωρίστηκαν από τους γονείς τους, εκείνη την ημέρα ολικής καταστροφής που το τεράστιο κύμα νερού παρέσυρε τα πάντα στο πέρασμά του. Τις ημέρες που ακολούθησαν, μέσα στο χάος και την όλεθρο, οι άτυχοι γονείς προσπάθησαν να βρουν τα παιδιά τους, χωρίς όμως αποτέλεσμα.



Σύμφωνα με την Dailymail, ο θείος της μικρής, είδε σε μια πόλη της επαρχίας Άτσε της Ινδονησίας, μερικά χιλιόμετρα απόσταση από το σπίτι της δηλαδή, μια έφηβη που έμοιαζε πολύ στη χαμένη του ανιψιά.



Η Jamaliah επανενώθηκε με τη μητέρα της, που δεν έχει καμιά αμφιβολία πως είναι το χαμένο της παιδί και δέχεται να υποβληθεί σε τεστ DNA για να το αποδείξει. Η μικρή ζούσε όλα αυτά τα χρόνια με μια ηλικιωμένη γυναίκα που την φρόντισε. Στην αρχή, λέει, ήταν μαζί με τον αδερφό της, στη συνέχεια όμως τα δυο αδέρφια χωρίστηκαν.



Οι γονείς δηλώνουν τώρα πως το να βρουν την κόρη τους ήταν ένα θαύμα και πως θα ξεκινήσουν εκ νέου την προσπάθεια να βρουν και το γιο τους.



Σύμφωνα με το κορίτσι ακόμα και ο αδερφός της μπορεί να ζει ακόμα αφού ήταν συνεχώς μαζί και δεν είχε χαθεί με το τσουνάμι.



Συνολικά 230.000 άνθρωποι βρήκαν φρικτό θάνατο από το τσουνάμι ενώ μόνο στην επαρχία του Ατσέ σκοτώθηκαν 170.000 άνθρωποι.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.