Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Ξυλοκόπησε και πήγε να βιάσει τη θεία του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μία 67χρονη γυναίκα στην Κορώνη στα χέρια του 42χρονου ανιψιού της, ο οποίος της επιτέθηκε και αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Ευτυχώς την τελευταία στιγμή η γυναίκα σώθηκε χάρη στην έγκαιρη επέμβαση ενός 25χροου συγγενούς της, ενώ ο δράστης συνελήφθη.

Σύμφωνα με τις διωκτικές Αρχές, το περιστατικό σημειώθηκε προχθές το πρωί, όταν η 67χρονη γυναίκα βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού της. Ξαφνικά στο σημείο έφτασε ο 42χρονος ανιψιός της ο οποίος ισχυρίζεται ότι είχε χρόνια αντιδικία και «προηγούμενα» μαζί της και άρχισε να τη βρίζει χυδαία.

Λόγο στον λόγο, τα πνεύματα άναψαν και τότε ο 42χρονος της επιτέθηκε, της έσκισε το πουκάμισο και αφού την πέταξε κάτω, άρχισε να την χτυπάει με τα χέρια στο κεφάλι και το σώμα.

Ο 42χρονος δεν σταμάτησε ποτέ όμως εκεί. Στη συνέχεα έβγαλε τα ρούχα του και επιχείρησε να ασελγήσει στη θεία του.

Τις φωνές απόγνωσης της 67χρονης άκουσε ένας 25χρονος ξάδελφος του δράστη, ο οποίος προσέτρεξε σε βοήθεια, με αποτέλεσμα ο 42χρονος να επιτεθεί και σε αυτόν, χτυπώντας τον και απειλώντας τον.
Γείτονες που είδαν τι ακριβώς είχε συμβεί ειδοποίησαν την αστυνομία, άνδρες της οποίας έφτασαν αμέσως στο σπίτι της άτυχης γυναίκας.

Με επέμβαση αστυνομικών του Τμήματος Κορώνης ο 42χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού κατά της 67χρονης και της απλής σωματικής βλάβης και απειλής κατά του 25χρονου.

Παράλληλα, έχει παραγγελθεί και η ψυχιατρική εξέτασή του. Η 67χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται έχοντας υποστεί ισχυρό σοκ.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.