Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Έκλεψαν κουνέλι και το πέταξαν από το παράθυρο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι διαρρήκτες ανέβασαν στο διαδίκτυο τον βασανισμού του ζώου.

Έχασαν το κουνέλι τους και την επόμενη μέρα το είδαν να… πρωταγωνιστεί σε φρικιαστικό βίντεο στο διαδίκτυο. Μια οικογένεια στη Βρετανία κατήγγειλε ότι διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι της και μεταξύ άλλων έκλεψαν και το κατοικίδιο των παιδιών της, ενώ μια μέρα μετά οι κλέφτες ανέβασαν βίντεο με τον βασανισμό του άτυχου ζώου!

Η κλοπή συνέβη το περασμένο Σάββατο στο Σίχαμ της Βρετανίας. Η Ρεμπέκα Άτκινσον ανακάλυψε ότι άγνωστοι είχαν διαρρήξει το σπίτι τους και μεταξύ άλλων έλειπε και το μικρό λευκό κουνέλι της οικογένειας. Ο Πέρσι, όπως ήταν το όνομα του, είχε εξαφανιστεί και ο σύζυγος της, Άντονι κατήγγειλε στην αστυνομία το περιστατικό. Την Κυριακή τους περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη όμως, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Το πρωί ανέβηκε ένα βίντεο στο ίντερνετ το οποίο έδειχνε τρεις νεαρούς σε μία μπανιέρα να βασανίζουν ένα μικρό λευκό κουνέλι που ήταν ίδιο με αυτό της οικογένειας και στη συνέχεια να το πετούν από το παράθυρο! «Νομίζαμε ότι απλώς έκλεψαν τον Πέρσι, όχι ότι θα έκαναν και κάτι τέτοιο. Μόλις το είδα αηδίασα και σκέφτηκα πόσο αρρωστημένα μυαλά υπάρχουν», είπε ο Άντονι Άτκινσον και πρόσθεσε πως «το να βασανίζουν ένα ζώο με αυτό τον τρόπο και μετά να το πετάνε από το παράθυρο είναι τουλάχιστον απάνθρωπο. Δε μπορούμε να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε πόσο θα υπέφερε. Είμαστε συντετριμμένοι. Η σύζυγος μου και τα παιδιά μας έκλαιγαν όλη τη νύχτα».

Η οικογένεια έμαθε για την ύπαρξη του βίντεο από φίλους που το είδαν στα social media και τους περιέγραψαν τι έδειχνε, καθώς οι Άτκινσον δεν άντεχαν να το δουν ολόκληρο. Η εικόνα συγκλόνισε τα εκατομμύρια χρηστών οι οποίοι φρόντισαν να δηλώσουν τον αποτροπιασμό τους.

Δύο άνδρες, ηλικίας 19 και 20 ετών και ένας έφηβος, ηλικίας 17 ετών, έχουν συλληφθεί για το συμβάν και ένας 16χρονος παραμένει υπό κράτηση.








Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.