Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Κατεδαφίσεις το φθινόπωρο στην Κρήτη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κανείς δε μίλησε για αναστολή, λέει ο γενικός γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

«Μικρή παράταση» λόγω καλοκαιριού και όχι αναστολή στις κατεδαφίσεις δίνει ο γενικός γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Γρηγόρης Ροκαδάκης που όρισε συγκεκριμένες ημερομηνίες για να ενεργοποιηθούν τα πρωτόκολλα διοικητικής αποβολής που αφορούν σε αυθαιρεσίες και καταπατήσεις αιγιαλών με αιχμή τον Καρτερό και την Αμνισό, αλλά και τη νήσο Χρυσή.

Ο κ.Ροκαδάκης με δηλώσεις του στην εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ» ξεκαθαρίζει ότι η μικρή αναβολή δεν δίδεται επειδή ο ίδιος είναι νέος στη θέση αλλά εξαιτίας του καλοκαιριού και της τουριστικής περιόδου που δεν πρέπει να επιβαρυνθεί με εικόνες που «θα κάνουν τον γύρο του κόσμου».

Ο κ. Ροκαδάκης επεσήμανε ότι υπέγραψε για συγκεκριμένες ημερομηνίες για τις διοικητικές αποβολές και κατεδαφίσεις που θα χρειαστούν να γίνουν.

«Δεν το ορίσαμε γενικά και αόριστα το φθινόπωρο. Υπογράψαμε για συγκεκριμένες ημερομηνίες που θα γίνουν οι αποβολές και οι κατεδαφίσεις. Συμφωνήσαμε με τους εμπλεκόμενους φορείς να μην δώσουμε τώρα το καλοκαίρι αφορμές για σχόλια και εικόνες που δεν τιμούν την Κρήτη. Κι αυτό γιατί μια κατεδάφιση ξέρετε από τι εικόνες συνοδεύεται κυρίως από όσους θέλουν να προκαλέσουν φασαρίες ακόμη κι αν ξέρουν ότι είναι παράνομοι, εάν είναι εν αδίκω» τόνισε ο κ. Ροκαδάκης που ήδη ήρθε σε επαφή τόσο με την αντεισαγγελέα Εφετών που παρακολουθεί την υπόθεση της Χρυσής όσο και με το νέο δήμαρχο Ιεράπετρας, αλλά και το Λιμεναρχείο της περιοχής.

Άμεσα κατεδαφιστέες είναι μικρές προβλήτες, επιχωματώσεις που δημιούργησαν καφετέριες και ταβέρνες για να βάλουν κι άλλα τραπεζοκαθίσματα, πέργκολες και τοιχία, παράγκες και ξύλινες κατασκευές.


Πηγή: http://www.cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.