Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Φουντώνει η οργή για τη θανάσιμη επίθεση σε κουτάβι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αγανάκτηση για την πρωτοφανή κτηνωδία στα Στύρα Ευβοίας.

Οργή και αγανάκτηση σε φιλόζωους και όχι μόνο έχει προκαλέσει η θανάσιμη κακοποίηση ενός κουταβιού από ιδιοκτήτη ταβέρνας στα Στύρα Ευβοίας μπροστά στα μάτια των θαμώνων.

Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας αφού πρώτα δελέασε το 3,5 μηνών κουτάβι να τον πλησιάσει άρχισε να το χτυπά με μία καρέκλα μπροστά στα μάτια του προσωπικού και των πελατών της ταβέρνας. Το χτύπημα ήταν τόσο δυνατό που οδήγησε στο θάνατο της σκυλίτσας.

Την Κυριακή φιλόζωοι από την Εύβοια και την Αττική οργανώθηκαν μέσω Facebook και κρατώντας πλακάτ στα χέρια πήγαν έξω από το μαγαζί του δράστη, το οποίο ήταν κλειστό, ζητώντας δικαίωση για το άτυχο ζώο.

Έξω από το κλειστό εστιατόριο οι συγκεντρωμένοι άναψαν κεριά και σχημάτισαν το όνομα «Μάγκυ», το όνομα της σκυλίτσας, φώναξαν συνθήματα και μοίρασαν φυλλάδια.

Η υπόθεση προσλαμβάνει διεθνείς διαστάσεις, καθώς η φιλοζωική ομοσπονδία της Γερμανίας, επικοινώνησε με την Πανελλήνια Φιλοζωική Ομοσπονδία και ζήτησε τον φάκελο της υπόθεσης, προκειμένου να τον προωθήσει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων.














Πηγή: http://eviazoom.blogspot.gr και http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.