Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Η 20ή Συνάντηση Νέων έρχεται στον Άρδα!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Από τις τις 22 έως τις 27 Ιουλίου, δίπλα στις όχθες του ποταμού Άρδα, στον Έβρο.

Γιορτάζοντας τα 20 χρόνια παρουσίας του στην πολιτιστική σκηνή της χώρας μας, η 20η Συνάντηση Νέων «Άρδας 2014» θα δώσει το δυναμικό παρόν για ακόμα μια χρονιά από τις τις 22 έως τις 27 Ιουλίου, δίπλα στις όχθες του ποταμού Άρδα, στον Έβρο!

Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 1995 και από τότε το νεανικό φεστιβάλ με τις κάθε χρόνο και καλύτερες πολιτιστικές εκδηλώσεις έχει μετατραπεί σε πολιτιστικό θεσμό με διεθνή απήχηση.

Η Χάρις Αλεξίου, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, οι Locomondo, ο Πάνος Κατσιμίχας, οι Stavento, τα Κίτρινα Ποδήλατα και ο Γιώργος Μαργαρίτης είναι κάποια από τα “δυνατά” ονόματα, που θα συμμετάσχουν στο συναυλιακό πρόγραμμα.



Ακόμα, θα πραγματοποιηθούν και πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, όπως ποδηλατική διαδρομή από Έλληνες, Βούλγαρους και Τούρκους ποδηλάτες, στις 23 Ιουλίου, προβολές ταινιών, εκθέσεις και αθλητικές δραστηριότητες.



Ταξιδέψτε στον Άρδα για να απολαύσετε από κοντά τις ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία, με την φύση και τον ποταμό να δημιουργούν ένα μαγευτικό σκηνικό!





Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ,


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.