Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014

Ακατοίκητες οι εργατικές κατοικίες στη Λεύκα Πατρών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κραυγές απόγνωσης από τους κατοίκους.

Κραυγή απόγνωσης από τους κατοίκους του οικισμού των Εργατικών Κατοικιών Λεύκας Πατρών, οι οποίοι πέντε χρόνια τώρα περιμένουν να υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις ότι τα καινούργια σπίτια που παρέλαβαν από τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίες, θα επιδιορθωθούν.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν, τα προβλήματα πολλαπλασιάζονται με τελευταίο τη βλάβη στο δίκτυο ίδρυσης του Οικισμού.
Χαρακτηριστικά είναι τα όσα αναφέρουν στην επιστολή τους προς τον δήμο Πατρέων και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας:

«Αξιότιμοι Κύριοι,

Φέτος συμπληρώνουμε την πρώτη πενταετία παραμονής μας σ’ έναν οικισμό “χάρτινο”. Σ’ έναν οικισμό που από την πρώτη μέρα παραμονής μάς έδειξε πόσο “σημαντικά ασήμαντο” ήταν (και προφανώς συνεχίζει να είναι) όλο το φάσμα κατασκευής και παράδοσης του συγκεκριμένου οικισμού.

Σήμερα, για άλλη μια φορά, θα σας ενημερώσουμε για τα προβλήματα που αφορούν τον οικισμό μας και για τα οποία πρέπει να δώσει λύση η Δημοτική Αρχή.

1. Από εχθές -για 143η φορά από τον Ιανουάριο του 2010- έχει υποστεί βλάβη το δίκτυο ύδρευσης. Θα θέλαμε να ρωτήσουμε κι εσάς ως Δημοτική Αρχή, αλλά και οποιονδήποτε ειδικό, να μας γνωρίσει:

α) Μετά από πόσες ώρες ή πόσες ημέρες καθαρίζει το δίκτυο από την άμμο, και βέβαια να το πολλαπλασιάσει επί 143 για να δούμε ως κάτοικοι του συγκεκριμένου οικισμού την ποσότητα του νερού που καταναλώνεται άσκοπα!

β) Μπορεί να αναλογισθεί κάποιος ότι έχουμε μείνει χωρίς νερό για εκατοντάδες ώρες, αλλά και χωρίς την απαιτούμενη πίεση νερού για χιλιάδες ώρες.
γ) Έχει αναλογισθεί κανείς πόσες βρύσες και ηλεκτρικές συσκευές έχουν υποστεί βλάβες από το άθλιο δίκτυο ύδρευσης;

δ) Έχει αναλογισθεί κάποιος πόσα κυβικά νερού έχουν χαθεί εξαιτίας αυτών των 143 βλαβών;»


Πηγή: http://www.thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.