Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Το πιο περίεργο ταξιδιωτικό gadget!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αποκτήστε τον ιδιωτικό σας χώρο στο αεροπλάνο.

Ταξιδεύετε συχνά με το αεροπλάνο και είναι πολλές οι φορές που αναζητάτε έναν τρόπο για να αποκτήσετε μεγαλύτερη ιδιωτικότητα; Ένα νέο ταξιδιωτικό gadget υπόσχεται να σας λύσει τα χέρια, δίνοντας σας την ευκαιρία να αποκτήσετε το δικό σας ιδιωτικό χώρο για να φάτε ή να κοιμηθείτε χωρίς αδιάκριτα βλέμματα κατά τη διάρκεια της πτήσης!

Το ελαστικό «b-tourist», όπως το ονόμασαν οι κατασκευαστές του, είναι ένα κομμάτι ελαστικό ύφασμα, που έχει τη δυνατότητα να τεντωθεί, τοποθετώντας το μεταξύ των δυο προσκέφαλων του αεροπορικού σας καθίσματος.



Με τον τρόπο αυτό προσφέρει την ευκαιρία στον χρήστη του να φάει ήσυχα, να διαβάσει ένα βιβλίο, να παρακολουθήσει μια ταινία ή απλά να κοιμηθεί, χωρίς να τον ενοχλούν εξωγενείς παράγοντες.

Στον εξοπλισμό του περιλαμβάνονται και δυο πλαστικοί δακτύλιοι, που χρησιμεύουν στη ρύθμιση του πλάτους του υφάσματος και από τις δυο πλευρές, ώστε να δημιουργηθεί ένας χώρος, πλήρως ή μερικώς προστατευμένος.

Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα να συνδέσετε τα κεντρικά σημεία των κάτω άκρων του, δημιουργώντας μια ιδανική θέση για ύπνο.



Δημιουργήθηκε από τους Idan Noyberg και Gal Bulka, δύο απόφοιτους της Bezalel Academy of Art and Design στο Ισραήλ και είναι ελαφρύ, εύκολο στη μεταφορά και ταιριάζει στους περισσότερους τύπους αεροπορικών καθισμάτων.

Δοκιμάστε το!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.