Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Προκλητική φάρσα μαθητή στην ετήσια σχολική φωτογραφία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Άρον-άρον απόσυρση των σχολικών λευκωμάτων από τον επιδειξία πιτσιρικά!.

Τα ατίθασα νιάτα ξαναχτυπούν και αυτή τη φορά η πλάκα αποκτά επικές διαστάσεις, φέρνοντας ντροπή στους υπευθύνους του σχολικού συγκροτήματος.

Τα 240 ετήσια σχολικά λευκώματα λοιπόν του Γυμνασίου Ribblesdale στο Lancashire της Αγγλίας ανακλήθηκαν άρον-άρον, όταν στις σελίδες τους ανακαλύφθηκε η επίμαχη φωτογραφία του αχαλίνωτου πιτσιρικά, που δεν δίστασε να ποζάρει με τα γεννητικά του όργανα φόρα-παρτίδα!

Ο τολμηρός 16χρονος αποκάλυψε στον σχολικό φακό τα «καλούδια» του, την ίδια στιγμή που κανείς δεν πρόσεξε την άσεμνη πόζα του (κάτι που ενδεχομένως λέει πολλά για τον φαρσέρ!), η οποία απαθανατίστηκε έτσι με πάσα επισημότητα στο ομαδικό λεύκωμα της χρονιάς 2014.



Ο γυμνασιάρχης Stephen Cox δεν είχε λοιπόν άλλη επιλογή παρά να αποσύρει τα τυπωμένα αναμνηστικά, με την επίμαχη φωτογραφία να γίνεται φυσικά ανάρπαστη στα social media και να κάνει τον μαθητή διασημότητα της μαθητιώσας νεολαίας.



Όσο για τον πιτσιρικά και τους δύο συνεργούς του, οι οποίοι και ανέβασαν την απρεπή φωτογραφία στο Twitter, κλήθηκαν στο γραφείο του γυμνασιάρχη για συνετισμό. Πώς έκλεισε το θέμα; Ο Cox δήλωσε ότι ο μαθητής «εξέφρασε τη βαθιά του λύπη» και το θέμα μπήκε στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.