Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Ο Σύλλογος Αθηναίων Νέας Υόρκης στηρίζει το Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Νέα αποστολή στην Ελλάδα θα πραγματοποιήσουν τα μέλη του συλλόγου.

Νέα αποστολή στην Ελλάδα θα πραγματοποιήσουν μέλη του ιστορικού Συλλόγου Αθηναίων Νέας Υόρκης για να προσφέρουν βοήθεια σε οργανισμούς που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση.

«Θα είναι το έκτο ταξίδι μας για να στηρίξουμε φορείς και άτομα στην πατρίδα μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Συλλόγου, Πάνος Αδαμόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι «μέχρι σήμερα, ο Σύλλογός μας διέθεσε γύρω στις σαράντα χιλιάδες δολάρια».

Ο κ. Αδαμόπουλος ανέφερε ότι «μεγάλη μερίδα της ελληνικής κοινωνίας βιώνει σκληρές καθημερινές συνθήκες, ενώ πολλοί φορείς δεν μπορούν πλέον να συνεχίσουν το έργο τους. Ελπίζουμε ότι η δική μας προσπάθεια και άλλων συλλόγων και οργανώσεων θα βρει περισσότερους μιμητές στην ελληνοαμερικανική κοινότητα. Τώρα, είναι η ώρα να στηρίξουμε την Ελλάδα και τον κόσμο της. Τώρα, πρέπει ο Απόδημος Ελληνισμός να σταθεί δίπλα σε όσους έχουν μεγάλη ανάγκη».

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αθηναίων Νέας Υόρκης επισήμανε: «Στην προσπάθειά μας να βοηθήσουμε ευπαθείς ομάδες, θα πραγματοποιήσουμε δύο νέες δωρεές. Στις 4 Ιουνίου, θα γίνει η παράδοση βραστήρα μεγάλης χωρητικότητας στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών, στις 11 το πρωί. Την ίδια μέρα, στις 2 το μεσημέρι θα παραδώσουμε επιταγή είκοσι χιλιάδων δολαρίων στην οργάνωση "Μαζί για το παιδί", στα γραφεία της».

Όπως τόνισε ο κ. Αδαμόπουλος, «τα χρήματα για τον βραστήρα (δέκα χιλιάδες δολάρια) συγκεντρώθηκαν με εισφορές μελών και φίλων του Συλλόγου από εκστρατεία που είχε ξεκινήσει από την αρχή του χρόνου, ενώ οι είκοσι χιλιάδες για το "Μαζί για το Παιδί" συγκεντρώθηκαν στις 2 Μαΐου από ρεσιτάλ πιάνου της Αθηνάς Αδαμοπούλου, στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, με την αμέριστη συμβολή της Ανθούσας Ηλιοπούλου και σε συνεργασία με το Σύλλογό μας».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.