Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Σοκ από τη δράση του παιδόφιλου δασκάλου με τα εκατοντάδες θύματα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εκατοντάδες άτομα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του FBI για βοήθεια προκειμένου να διαλευκάνει τα εγκλήματα του παιδόφιλου δασκάλου William Vahey.

Αν και αρχικά οι ειδικοί του FBI εκτιμούσαν ότι τα θύματα ήταν μερικές δεκάδες, όπως αποκαλύπτεται από την ανταπόκριση των θυμάτων του παιδόφιλου δασκάλου, το νούμερο είναι πολύ μεγαλύτερο.



Το FBI ηγείται μιας διεθνούς έρευνας για τα εγκλήματα του Vahey με τη βοήθεια της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, και αποκάλυψε ότι έχει επαφή με εκατοντάδες άτομα από όλο τον κόσμο που δηλώνουν ότι ήταν θύματα ή έχουν πληροφορίες για την έρευνα που διεξάγεται και στην Ελλάδα αφού ο παιδεραστής δάσκαλος είχε διδάξει κι εδώ.


.



Μάλιστα υπάρχει πλέον η υποψία ότι αρκετά από τα θύματα δεν ξέρουν καν ότι κακοποιήθηκαν αφού ο παιδόφιλος τους έδινε υπνωτικά χάπια πριν προχωρήσει στις απεχθείς πράξεις του.

Μόνο από το διάσημο Southbank International School στο Λονδίνο, τα θύματα ξεπερνούν τα 60 αλλά ο Vahey έχει διδάξει σε δεκάδες σχολεία σε όλο τον κόσμο όπου όπως ο ίδιος ομολόγησε είχε κακοποιήσει πολλά αγόρια. Μάλιστα πολλά από αυτά τα ιδιωτικά σχολεία προτιμούσαν συχνά παιδιά διπλωματών.

Ο 64χρονος που δίδασκε ιστορία και γεωγραφία σκοτώθηκε τον Μάρτιο μετά την καταγγελία της βοηθού του που βρήκε ένα usb με σοκαριστικές εικόνες τουλάχιστον 90 αγοριών ηλικίας 12 έως 14 ετών .

Ο Vahey πριν αυτοκτονήσει άφησε ένα σημείωμα συγγνώμης στη σύζυγό του και τα δύο ενήλικα παιδιά τους.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.