Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Διαμαρτυρία ανασφάλιστων του ΟΑΕΕ στη Θεσσαλονίκη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πραγματοποιούν συλλαλητήριο στην πλατεία Αριστοτέλους.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν το πρωί της Κυριακής στην πλατεία Αριστοτέλους οι ανασφάλιστοι του ΟΑΕΕ Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «ο Σύλλογος Ασφαλισμένων Ανασφάλιστων του Ν. Θεσσαλονίκης που θεωρείται από τους πλέον δραστήριους, είναι αποφασισμένος να δώσει βροντερό παρόν, έτσι ώστε να κατανοήσει ο κόσμος, πως δεν πρόκειται για ανθρώπους “μπαταχτσήδες”, αλλά για ανθρώπους που αναγκάστηκαν να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους, άλλοι προσπαθούν να τις κρατήσουν ζωντανές με… νύχια και με δόντια, αλλά η κατάσταση της αγοράς δε βοηθά έτσι ώστε να μπορούν να καλύψουν τις οφειλές απέναντι στον ΟΑΕΕ, με αποτέλεσμα να μένουν χωρίς ιατροφαρμακευτική κάλυψη».

Σύμφωνα με τον Σύλλογο, «ναι μεν έχει βγει ένα ν/σ όπου λέει πως μπορούν να έχουν βιβλιάρια υγείας, αλλά αυτό καλύπτει μόνο την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας».

Στην ίδια ανακοίνωση προστίθεται ότι «οι ανασφάλιστοι του ΟΑΕΕ, θα βρεθούν αντιμέτωποι με το ΚΕΑΟ, θα βρεθούν δηλαδή αντιμέτωποι με το μεγαλύτερο πρόβλημα που είναι να χαθούν οι περιουσίες τους». Καλούν τέλος συλλόγους, σωματεία, ελεύθερους επαγγελματίες όλων των αυτοαπασχολούμενων να συστρατευτούν στο πλευρό τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.