Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Μαζί στη ζωή και στη... δίαιτα!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ζευγάρι έχασε 100 κιλά κι έτρεξε στο Μαραθώνιο του Λονδίνου - Δείτε τις φωτογραφίες πριν και μετά.

Κάποτε ο Kieran Lloyd και η σύζυγός του Shirley, από τη Βρετανία, ζύγιζαν μαζί… 254 κιλά! Το πιο χαρακτηριστικό κομμάτι της διατροφής του ήταν πως έτρωγαν κάθε βράδυ εννέα τοστ με αποτέλεσμα η ζυγαριά όλο και να ανεβαίνει.

«Είχα πολύ κακές διατροφικές συνήθειες στη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου και τις κράτησα και μετά», λέει στη Daily Mail η 40χρονη, μητέρα δύο παιδιών.

Μαζί με το βουνό των τοστ το ζευγάρι έτρωγε σοκολάτες, τούρτες και καθημερινό δείπνο με φαγητό απ’ έξω.

«Λατρεύω τη σοκολάτα, έτρωγα μία σοκολάτα και ένα κέικ κάθε βράδυ, πολλές φορές πάνω από ένα. Κι αυτό μετά τα εννέα τοστ που τρώγαμε πριν πέσουμε για ύπνο», συμπληρώνει.

Μια επίσκεψη στο γιατρό και μια εξέταση αίματος, όμως, έκανε το ζευγάρι να ξανασκεφτεί τι τροφές κατανάλωνε. «Σε μια εξέταση η χοληστερίνη μου ήταν πάρα πολύ υψηλή, το ένιωθα πως κάτι δεν πάει καλά», λέει ο Kieran.

«Με εξαντλούσε και μόνο να ανέβω τα σκαλιά ή να πάω από τη μια μεριά του γραφείου μου στην άλλη, ίδρωνα ολόκληρος», προσθέτει.

Το ζευγάρι που μοιραζόταν όλες τις κακές διατροφικές συνήθειες μοιράστηκε και τις καλές: επτά μήνες μετά, έχασαν μαζί εκατό κιλά!

Η 40χρονη από τα 102 κιλά έπεσε κάτω από τα 70 ενώ ο 34χρονος έφτασε από τα 149 στα 84!

Για να γιορτάσουν την επιτυχία τους, οι Lloyd αποφάσισαν να τρέξουν στον Μαραθώνιο του Λονδίνου και ύστερα από 12 εβδομάδες κοπιώδους προπόνησης κατάφεραν να τερματίσουν σε 4 ώρες και 23 λεπτά.

Δείτε τις φωτογραφίες














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.