Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Σαν σήμερα "έφυγε" ο Τόμας Πρωτόπαπας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένας χρόνος πέρασε από τον άδικο χαμό του Τόμας Πρωτόπαπα. Ο ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ, όπου νοσηλευόταν, μετά από το ατύχημα που είχε στην Αττική Οδό.

Ήταν Κυριακή 17 Μαρτίου 2013, όταν ο Τόμας κατευθυνόταν προς τα Σπάτα, για να συμμετάσχει στα γυρίσματα της εκπομπής του Mega "Dr Cook".



Όμως, στην Αττική Οδό, στο ύψος της εξόδου της Δουκίσσης Πλακεντίας και ενώ το αυτοκίνητό του ήταν ακινητοποιημένο, ένα βαν έπεσε πάνω του.

Ο Τόμας μεταφέρθηκε αμέσως στο ΚΑΤ και υπεβλήθη σε μια λεπτή χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι. Οι γιατροί τον κράτησαν σε καταστολή και του άλλαζαν συνεχώς τη φαρμακευτική αγωγή, με την ελπίδα, ότι ο οργανισμός του θα αντιδράσει.

Η οικογένειά του, η σύντροφός του και οι φίλοι του δεν έφυγαν λεπτό από το πλευρό του. Οι γονείς του αποφάσισαν να στείλουν όλες τις εξετάσεις σε ειδικά κέντρα στην Αγγλία και στην Αμερική. Οι απαντήσεις δεν ήταν εκείνες που περίμεναν. Οι γιατροί μιλούσαν για μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Το μόνο θετικό στοιχείο ήταν η ηλικία του. Ήταν μόλις 26 ετών και αθλητής.

Οι μέρες περνούσαν μέσα στη σιωπή, χωρίς κανένα σημάδι ανάκαμψης. Ο οργανισμός του δεν αντέδρασε σε καμία θεραπεία.

Η ελπίδα χάθηκε στις 21 Μαΐου, λίγο πριν από τις 20:00. Ο Τόμας Πρωτόπαπας έχασε τη μάχη με το θάνατο, σκορπίζοντας τη θλίψη, όχι μόνο στην οικογένειά και τους γιατρούς που καρδιοχτυπούσαν στο πλευρό του, αλλά και σε όλους όσοι τον επισκέπτονταν για να του δώσουν τη θετική τους ενέργεια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.