Τετάρτη, 21 Μαΐου 2014

Σαφάρι ελέγχων για ΚΤΕΟ και κάρτες καυσαερίων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Παρατείνεται η παραμονή των κινητών μονάδων ως το τέλος του έτους.

Στην εντατικοποίηση των ελέγχων για ΚΤΕΟ και κάρτες καυσαερίων στοχεύει το υπουργείο Μεταφορών, το οποίο αποφάσισε να παρατείνει την παραμονή των κινητών μονάδων τεχνικού ελέγχου που έχει ήδη παραχωρήσει στις περιφέρειες έως το τέλος του χρόνου.

Η σχετική απόφαση, σύμφωνα με το «Έθνος», υπεγράφη χθες από τον υφυπουργό Μεταφορών, Μιχάλη Παπαδόπουλο, και αφορά στη διάθεση για χρήση 14 κινητών μονάδων τεχνικού ελέγχου οχημάτων στις περιφέρειες Σερρών, Ιωαννίνων, Κοζάνης, Τρικάλων, Μαγνησίας, Λέσβου, Αιτωλοακαρνανίας, Κυκλάδων, Ηρακλείου, Έβρου, Αχαΐας, Φθιώτιδας και Βοιωτίας.

Οι κινητές μονάδες θα πραγματοποιούν «σαφάρι ελέγχων» παρουσία τροχονόμου, ο οποίος θα βεβαιώνει τις παραβάσεις.

Ο μεγάλος αριθμός των ανέλεγκτων οχημάτων από ΚΤΕΟ παρά το υψηλό πρόστιμο ύψους 400 ευρώ στους παραβάτες προκαλεί «πονοκέφαλο» στο υπουργείο Μεταφορών. Ωστόσο, ακριβής εικόνα για τον αριθμό των οχημάτων που δεν έχουν περάσει τεχνικό έλεγχο θα υπάρχει τον προσεχή Ιανουάριο, που θα έχει λήξει η πρώτη διετία εφαρμογής του ηλεκτρονικού συστήματος, καθώς έως τον Ιανουάριο του 2013 δεν γινόταν διασταύρωση.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.