Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Στο εδώλιο ο ανιματέρ που σκότωσε τον 11χρονο Ρώσο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δεν αποκλείεται να εκδοθεί και σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου.

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Νεάπολης εκδικάζεται σήμερα η υπόθεση δολοφονίας του 11χρονου Ρώσου τουρίστα από τον 20χρονο Ολλανδό ανιματέρ σε ξενοδοχείο της Κρήτης τον Μάιο του 2013. Η υπόθεση είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη σε Ελλάδα και εξωτερικό όταν αποκαλύφθηκε ότι ο Ολλανδός μαχαίρωσε 20 φορές και πέταξε σε οικόπεδο το αγόρι, του οποίου νωρίτερα είχε κλέψει τον φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.



Όπως μεταδίδει το cretalive.gr, η ακροαματική διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη. Ήδη στο δικαστήριο έχουν καταθέσει αστυνομικοί που είχαν συμμετάσχει στις έρευνες για την υπόθεση αλλά και εργαζόμενοι του ξενοδοχείου που σημειώθηκε το αιματηρό περιστατικό.

Στο δικαστήριο παρευρίσκονται και γιατροί προκειμένου να καταθέσουν σαν μάρτυρες υπεράσπισης του κατηγορούμενου αναφορικά με την κατάσταση της ψυχικής του υγείας.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις δεν αποκλείεται σήμερα να εκδοθεί και η απόφαση για την υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το βούλευμα που εκδόθηκε από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ο Ολλανδός- ο οποίος εξακολουθεί να κρατείται στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού- κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία μαχαιριού οπλοχρησία και κλοπή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.