Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Ξύλο σε αγώνα βόλεϊ στην Αμαλιάδα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οπαδοί του γηπεδούχου Κόροιβου επιτέθηκαν στους παίκτες της φιλοξενούμενης ΕΑΠ.

Άγριο ξύλο έπεσε σε αγώνα βόλεϊ στην Αμαλιάδα για τα πλέι-οφ της Α' ΕΣΠΕΠ, ανάμεσα στον Κόροιβο και την ΕΑΠ, όταν οπαδοί των γηπεδούχων επιτέθηκαν σε παίκτες του συλλόγου της Πάτρας.

Μετά το τέλος του ματς -το οποίο ολοκληρώθηκε μετά από αρκετή ένταση- 40-50 οπαδοί του Κόροιβου μπήκαν στο γήπεδο και κυνήγησαν τους παίκτες, με τους Δημήτρη Παπαδόπουλο, Γιώργο Σύρρο και Σπύρο Πετούση να μπαίνουν στο στόχαστρο.

Τα πνεύματα ηρέμησαν με την είσοδο της αστυνομίας στον αγωνιστικό χώρο, η οποία όμως κλήθηκε καθυστερημένα, αφού δεν ήταν παρούσα κατά τη διάρκεια του ματς.

Απ' τα έκτροπα δεν έλειψαν και οι σοβαροί τραυματισμοί, αφού ο Δημήτρης Παπαδόπουλος στην προσπάθειά του να ξεφύγει χτύπησε σε μια πόρτα, σπάζοντας το τζάμι που είχε, με αποτέλεσμα να χρειαστεί 40 ράμματα στο πόδι.

Μάλιστα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΑΠ αναφέρει μεταξύ άλλων τη συμμετοχή του βοηθού προπονητή του Κοροίβου στα επεισόδια, αλλά και την ευθύνη των διαιτητών που άφησαν να ξεκινήσει το ματς χωρίς την παρουσία αστυνομίας.

«Εμείς θα συνεχίσουμε να υποδεχόμαστε φιλικά την ομάδα του ΚΟΡΟΙΒΟΥ, τους γονείς αλλά και του φίλους της που κάθε φορά την συνοδεύουν, όπως το έχουμε ήδη πράξει τόσο όταν κερδίζαμε όσο και όταν χάναμε στους μεταξύ μας αγώνες.Καλούμε όμως το Δ.Σ. του ΚΟΡΟΙΒΟΥ εκτός από την καταδίκη των διαδραματιζόμενων γεγονότων, να μην συμπεριλαμβάνει στα μεταξύ μας παιχνίδια στην Πάτρα, τον Βοηθό Προπονητή και τέως παίκτη Γ. ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ.

Η Ενέργειά του να γρονθοκοπήσει αθλητή μας, να συμπαρασύρει τον όχλο που τον κτυπούσε ανελέητα ακόμη και όταν είχε πέσει στο παρκέ αδιαφορώντας για τους κινδύνους και την εξέλιξη των γεγονότων, τον κατατάσσει στην κατηγορία των ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ και όχι στους παράγοντες που θέλουν την ανάπτυξη του αθλήματος και την αποτροπή της βίας.Ευθύνη έχουν και οι διαιτητές που δέχθηκαν να ξεκινήσει ο αγώνας χωρίς την απαιτούμενη άδεια για τον συγκεκριμένο αγώνα και την παρουσία Αστυνομικής Δύναμης, αλλά και να συνεχιστεί ο αγώνας ακόμη και όταν φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας διαφωνούσαν σε σφυρίγματα, εισέρχονταν στον αγωνιστικό χώρο και προσέγγιζαν τη σκάλα του Α' διαιτητή, με αποτέλεσμα την ολιγόλεπτη διακοπή»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.