Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Πρεμιέρα για τον «αθάνατο» Μάικλ Τζάκσον

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το πρώτο single από το "μεταθανάτιο" άλμπουμ του Μάικλ Τζάκσον θα κάνει πρεμιέρα στα μουσικά βραβεία iheartradio την Πέμπτη λίγες ημέρες πριν από την επίσημη κυκλοφορία του.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, το single με τίτλο "Love Never Felt So Good," γράφτηκε και ηχογραφήθηκε από τον Τζάκσον το 1983 και θα αποτελεί ένα από τα συνολικά οκτώ έως σήμερα ανέκδοτα τραγούδια του αείμνηστου καλλιτέχνη τα οποία γράφτηκαν το χρονικό διάστημα από το 1983 έως το 1999.



Ο Μάικλ Τζάκσον, αποκαλούμενος και «βασιλιάς της ποπ» ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες στη μουσική ιστορία, έχοντας πουλήσει πάνω από ένα (1) δισεκατομμύριο δίσκους παγκοσμίως κατά τη διάρκεια της πολύχρονης πορείας του στο διεθνές μουσικό προσκήνιο.

Πέθανε το 2009 σε ηλικία 50 ετών στο Λος Άντζελες από υπερβολική δόση του αναισθητικού προποφόλη. Το ισχυρό φάρμακο δόθηκε στον εκλιπόντα από τον προσωπικό γιατρό του, και ενώ εκείνη την εποχή ο τραγουδιστής ήταν στη διαδικασία της προετοιμασίας για μια σειρά από 50 συναυλίες που θα σήμαιναν και τη μεγάλη του επιστροφή στη μουσική σκηνή

Όσον αφορά τα μουσικά βραβεία iheartradio πέντε καλλιτέχνες είναι μεταξύ των υποψηφίων για τον πρώτο τιμητικό τίτλο μεταξύ των οποίων ο Τζάστιν Τιμπερλέικ και η Ριάνα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.