Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Παγίδα θανάτου στο facebook

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Νέα στοιχεία-σοκ για την άγρια δολοφονία 30χρονου στη Δάφνη. Ο πατέρας μιλάει για «συμβόλαιο», ενώ εμπλέκει έναν παλαιοπώλη.

Πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου φαίνεται ότι κρύβεται πίσω από την άγρια δολοφονία του 30χρονου ενεχυροδανειστή Γιώργου Κοτσιλίδη, που βρέθηκε νεκρός και δεμένος χειροπόδαρα πριν από έναν χρόνο στο σπίτι του στη Δάφνη.

Αρχικά είχε θεωρηθεί πως ο άτυχος άνδρας είχε πέσει θύμα παγίδας από ληστές που τον πλησίασαν μέσω facebook, όμως υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως «πλήρωσε» τις οικονομικές διαφορές που είχε ο πατέρας του, ο οποίος είχε δεχτεί απειλές για τον ίδιο και την οικογένειά του.

Ο Γιώργος Κοτσιλίδης είχε βρεθεί δολοφονημένος στις 13 Απριλίου 2013 μέσα στο διαμέρισμα της οικογένειας των ενεχυροδανειστών. Οι δράστες – τρεις άνδρες και μια γυναίκα, όπως αποκαλύφθηκε τρεις εβδομάδες αργότερα, οπότε και ομολόγησαν την πράξη τους- τον είχαν δέσει χειροπόδαρα με μονωτική ταινία και με ένα κομμάτι της τον είχαν στραγγαλίσει.

Το σπίτι ήταν αναστατωμένο ενώ από το χρηματοκιβώτιο, που βρέθηκε ανοιχτό, είχαν εξαφανιστεί 139.000 ευρώ και δύο κιλά χρυσαφικά, όμως οι δολοφόνοι δεν είχαν ανακαλύψει άλλα 8.000 ευρώ που το θύμα είχε στην τσέπη του μπουφάν του.

Μέσα από την ογκωδέστατη δικογραφία προκύπτουν νέα στοιχεία που δίνουν νέα διάσταση στα αίτια της δολοφονίας. Τα άγνωστα μέχρι στιγμής στοιχεία, δείχνουν ότι η υπαρχηγός της τετραμελούς σπείρας, δεν «ψάρεψε» μέσω facebook τον 30χρονο, αλλά εκτελούσε πληρωμένη παραγγελία με σκοπό να πλήξει ένα από τα μέλη της οικογένειας Κοτσιλίδη.

Όπως αποκάλυψε ο πατέρας του θύματος στην κατάθεσή του στον ανακριτή, δεχόταν απειλές και για τη δική του ζωή, οι οποίες – όπως υποστηρίζει- ξεκινούσαν από τις οικονομικές διαφορές που είχε με πρώην συνέταιρο του, με τον οποίο διατηρούσαν ενεχυροδανειστήριο στην περιοχή του Νέου Κόσμου.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.