Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Αυτοί είναι οι νεότεροι γονείς της Βρετανίας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Περήφανος» δηλώνει ο πατέρας της 12χρονης μητέρας.

Περήφανος για την κόρη του, τη νεότερη μητέρα της Βρετανίας, δηλώνει ο μπαμπάς της 12χρονης που έφερε την Κυριακή στον κόσμο το πρώτο της παιδί κι έγινε μάνα. Το κορίτσι έμεινε έγκυος στα 11 του από τον 13χρονο σήμερα σύντροφό της, με τον οποίο έχουν σχέση ένα χρόνο και δηλώνουν «απόλυτα ερωτευμένοι».

Ο πατέρας της 12χρονης δηλώνει πως θα σταθεί στο πλευρό της κόρης του, παραδεχόμενος πως «λύγισε» όταν ανακάλυψε, μόλις πριν από ένα μήνα, πως η κόρη του ήταν ετοιμόγεννη.

Τόνισε ωστόσο πως δεν νιώθει καθόλου ντροπή αλλά μόνο περηφάνια για την κόρη του.

«Δεν ξέραμε πως συνέβαινε όλο αυτό. Δυστυχώς τα παιδιά αυτής της ηλικίας θα μεγαλώσουν, θα έχουν συντρόφους. Αν κάνουν πράγματα πίσω από την πλάτη των γονιών τους αυτό είναι κάτι που δεν θα ανακαλύψουμε ποτέ», είπε.

Δηλώνοντας «περήφανος παππούς» ο άνδρας υπογράμμισε πως οι γονείς και των δύο εφήβων θα στηρίξουν τα παιδιά τους και περιέγραψε τον 13χρονο πατέρα πλέον ως «πολύ καλό παιδί».

«Όταν ανακαλύψαμε πως είναι έγκυος ήταν ήδη 8 μηνών. Το μωρό θα γεννιόταν ό,τι και να γινόταν. Μόνο υποστηρικτικός μπορείς να είσαι σε κάτι τέτοιο. Δεν μπορείς να γυρίσεις πίσω το χρόνο, μόνο μπροστά μπορείς να κοιτάς. Δεν ξέρουμε πότε συνέβη. Αν νομίζετε πως ξέραμε πως είχαν σεξουαλικές επαφές, όχι», ξεκαθάρισε.

Ο άνδρας, που δεν ζει πια με τη μητέρα της 12χρονης, επισήμανε πως δεν θα αφήσει την 3χρονη κόρη του και τον 9χρονο γιο του να κάνουν τα ίδια λάθη αλλά δεν δέχθηκε πως θα μπορούσε να είχε αποτρέψει αυτό που συνέβη στη μεγαλύτερη κόρη του.

«Δεν μπορούμε να την κρατάμε ‘δεμένη’ όλη της τη ζωή», τόνισε. «Πηγαίνουν σχολείο, περνούν χρόνο μαζί. Δεν μπορείς να το σταματήσεις αυτό. Δεν μπορώ να παρακολουθώ το κοριτσάκι μου 24 ώρες το 24ωρο, επτά μέρες την εβδομάδα. Δεν είναι δυνατό. Δεν θα ξανασυμβεί, αυτό που έγινε έγινε επειδή αντιμετωπίζεις τα παιδιά σου λίγο χαλαρά. Τώρα θα έχουμε το νου μας, ίσως θα έπρεπε να έχουμε κάνει περισσότερα. Έκαναν ένα λάθος και με αυτό θα πρέπει να πορευτούμε πλέον και να είμαστε περήφανοι για αυτό που έχουμε», κατέληξε.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.