Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Το ξέσπασμα του μικρού Σουμάχερ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο Μικ Σουμάχερ, ο 15χρονος γιος του θρύλου της Formula 1, Μίχαελ, ξέσπασε σε λυγμούς μόλις ανέβηκε στο βάθρο, σε αγώνες καρτ που έγιναν στην Ιταλία.

Αν οι συνθήκες ήταν διαφορετικές, ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα βρισκόταν δίπλα του και θα του έδινε συμβουλές. Ο 45χρονος σούπερ σταρ όμως, παραμένει στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, δίνοντας μάχη για να επιστρέψει δυνατός από το ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις.



Ο Μικ, που τη μοιραία στιγμή ακολουθούσε τον πατέρα του, για πρώτη φορά στην καριέρα του ανέβηκε σε πόντιουμ μεγάλης διοργάνωσης, καθώς ήρθε δεύτερος στον αγώνα της πίστας Καστελέτο ντι Μπραντούτσο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Gazetta dello Sport», ο Σουμάχερ τζούνιορ ύψωσε τα χέρια του προς τον ουρανό μετά τον τραυματισμό, ενώ κατά τη διάρκεια της απονομής έβαλε τα κλάματα.

Τον συνόδευε ένας στενός οικογενειακός φίλος, ο Πέτερ Κάιζερ, που ήταν μηχανικός του πατέρα του, στον τελευταίο σταθμό της καριέρας του, στη Formula 1, στη Mercedes.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.