Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Ομαλοποιείται η πληρωμή των αναπληρωτών του ΕΣΠΑ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τεχνικοί λόγοι καθυστέρησαν τη συμπλήρωση των απαιτούμενων ερωτηματολογίων.

Καταβλήθηκαν οι αποδοχές του Δεκεμβρίου και του Ιανουαρίου στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε Νότιο Αιγαίο και Στερεά Ελλάδα οι οποίοι πληρώνονται μέσω του ΕΣΠΑ.

Το παραπάνω αναφέρει το υπουργείο Παιδείας απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, ενώ μεταξύ των άλλων επισημαίνεται ότι προϋπόθεση για την καταβολή της μισθοδοσίας -μετά τον πρώτο μήνα πρόσληψης- αποτελεί η συμπλήρωση σχετικών ερωτηματολογίων για την αξιολόγηση των διδακτικών αντικειμένων σε γυμνάσιο και λύκειο.

Ο συνολικός προϋπολογισμός των Πράξεων και στους τρεις Άξονες Προτεραιότητας ανέρχεται στο ποσό των 14.590.002,51 ευρώ όπου εμπεριέχεται και η δαπάνη πρόσληψης και μισθοδοσίας 1.200 αναπληρωτών.

Η καθυστέρηση που σημειώθηκε στην πληρωμή των αναπληρωτών μέσω ΕΣΠΑ οφείλεται στο γεγονός ότι η συμπλήρωση των ερωτηματολογίων, που είναι προαπαιτούμενο, για το μήνα Ιανουάριο ολοκληρώθηκε με σχετική καθυστέρηση λόγω τεχνικών λόγων.

Η συμπλήρωση των ερωτηματολογίων για το μήνα Φεβρουάριο ολοκληρώθηκε στις 28 του μήνα και πλέον η ροή του συστήματος ομαλοποιήθηκε πλήρως για το μήνα Μάρτιο και τους υπόλοιπους μήνες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.