Τρίτη 1 Απριλίου 2014

«Η μαμά μου πούλησε την παρθενιά μου όταν ήμουν 12 ετών»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σοκαριστικές ιστορίες κακοποίησης κοριτσιών στην Καμπότζη- Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο.

Ωμή και σοκαριστική μαρτυρία για τη σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών στην Καμπότζη αποτελεί η αφήγηση της 17χρονης σήμερα Dara Keo, που αναγκάστηκε να έχει σεξουαλικές επαφές με έναν άνδρα μόλις στα 12 της, έπειτα μάλιστα από απόφαση της μητέρας της.

Μιλώντας στο περιοδικό Marie Claire, η Dara περιέγραψε πώς η μητέρα της «πούλησε» την παρθενιά της σε έναν «πλούσιο ισχυρό άνδρα» προκειμένου να μπορέσει να πληρώσει το χρέος του συζύγου της από τον τζόγο.

«Οι δανειστές του απειλούσαν με βία αν δεν τους πλήρωνα», εξηγεί η 62χρονη Rotana που τότε έβγαζε ένα δολάριο τη μέρα. «Ο φόβος και η ανησυχία για το χρέος με λύγισαν τελικά», αφηγείται.

Αυτά που ακολούθησαν είναι αδιανόητα ίσως για μας αλλά όχι για την Καμπότζη, όπου υπάρχει ακόμα και η ταοϊστική παράδοση πως το σεξ με παρθένες μπορεί να χαρίσει μακροζωία, σημειώνει η Daily Mail.



Η Keo μεταφέρθηκε σε έναν «μιλημένο» γιατρό, ο οποίος την εξέτασε για να πιστοποιήσει πως παρέμενε «αγνή», στοιχείο πολύ σημαντικό για τον άνδρα που την «αγόρασε» καθώς είναι δεν είναι σπάνιο πολλά κορίτσια να… ξαναβρίσκουν χειρουργικά την παρθενιά τους για να μπορέσουν να πωληθούν πολλές φορές…

«Μετά με πήγαν στον άνδρα που με είχε αγοράσει, έπρεπε να μείων μαζί του μια εβδομάδα, με βίαζε ξανά και ξανά χωρίς προφυλακτικό», περιγράφει η Keo.

Ο άνδρας που είχε «αγοράσει» την Keo ήταν, σύμφωνα με την ίδια και τη μητέρα της, εξέχων πολιτικός στη χώρα. Την κράτησε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου για μία εβδομάδα και την επισκεπτόταν δύο ή τρεις φορές την ημέρα για να έχει μαζί της σεξουαλικές επαφές. «Ήταν πολύ βίαιος», θυμάται η Keo που νιώθει τον πόνο να αναβιώνει και μόνο στην ανάμνηση εκείνων των αναγκαστικών επαφών.

Όταν η εβδομάδα έφτασε στο τέλος της, η Keo είχε βρεθεί με σκισίματα και μελανιές και δυσκολευόταν να περπατήσει ή να πάει στην τουαλέτα για άλλες δύο εβδομάδες.

Η ιστορία της μπορεί να σοκάρει, είναι όμως η Keo ένα από τα χιλιάδες κορίτσια της Καμπότζης των οποίων η αγνότητα θεωρείται… εμπορεύσιμο αγαθό που πωλείται κυρίως σε πολιτικούς και αστυνομικούς, όπως γράφει η Daily Mail, επειδή είναι οι μόνοι που έχουν αρκετά λεφτά για να την αγοράσουν.



Συνήθως μια οικογένεια λαμβάνει περίπου 1.500 δολάρια για την παρθενιά της κόρης της, ποσό ίσο με τον μισθό τεσσάρων ετών! Η μητέρα της Keo ωστόσο ήταν τόσο απελπισμένη που πούλησε την κόρη της για 500 δολάρια.

Παρά το απίστευτο τραύμα που βιώνουν τα κορίτσια αυτά, συνήθως δεν αντιδρούν απέναντι στους γονείς τους. Η ίδια η Keo δηλώνει απλά στεναχωρημένη για όσα πέρασε. Ούτε αυτό είναι σπάνιο, εξηγεί ο διευθυντής του Κέντρου για την Προστασία των Δικαιωμάτων των Παιδιών της Καμπότζης, καθώς στην Καμπότζη πιστεύεται πως τα παιδιά ζουν προς όφελος των γονιών τους.

«Έχουν καθήκον να τους αποζημιώσουν για την ανατροφή τους, η αντίληψη πως και τα παιδιά έχουν δικαιώματα δεν είναι πολύ ισχυρή», προσθέτει.

Δείτε το βίντεο




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.