Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Μπλόκαραν την πρώτη μέρα των σεμιναρίων αξιολόγησης ΟΛΜΕ και ΔΟΕ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μόνο 62 στελέχη εκπαίδευσης σε σύνολο 160 κατόρθωσαν να παρακολουθήσουν την πρώτη μέρα των σεμιναρίων.

Αποτυχημένη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η πρώτη μέρα των υποχρεωτικών σεμιναρίων για τα στελέχη εκπαίδευσης καθώς δεν τα παρακολούθησε το σύνολο όσων έπρεπε να επιμορφωθούν. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα σεμινάρια κλήθηκαν να τα παρακολουθήσουν περίπου 160 στελέχη εκπαίδευσης και εντάσσονται στο πλαίσιο του Α' Κύκλου επιμόρφωσης των στελεχών της εκπαίδευσης για τις ανάγκες της Πράξης «Προκαταρκτικές ενέργειες για την εφαρμογή συστήματος αξιολόγησης».

Την πρώτη μέρα πραγματοποίησης των σεμιναρίων, 15 Μαρτίου, ΟΛΜΕ και ΔΟΕ είχαν οργανώσει συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Παιδείας προκειμένου να εκδηλώσουν την αντίθεσή τους τόσο στα σεμινάρια όσο και στην επικείμενη αξιολόγηση των εκπαιδευτικών. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην ιστοσελίδα τους οι Παρεμβάσεις-Κινήσεις- Συσπειρώσεις εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας μόλις 62 στελέχη κατόρθωσαν να προσέλθουν στο χώρο πραγματοποίησης των σεμιναρίων καθώς πολλά από τα στελέχη δεν κατάφεραν να προσέλθουν στο χώρο αφού αποκλείστηκαν από τους εκπαιδευτικούς που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Υπουργείο Παιδείας.

Σήμερα 16/3 από τις 9.30 έως τις 15.00 θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη μέσα των σεμιναρίων των στελεχών εκπαίδευσης ενώ θα ακολουθήσει και 6ωρη εξ αποστάσεως επιμόρφωση. Τα σεμινάρια είναι υποχρεωμένοι να τα παρακολουθήσουν οι ακόλουθοι:

· οι 13 Περιφερειακοί Διευθυντές Εκπαίδευσης της Επικράτειας
· οι 26 Προϊστάμενοι Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης
· οι 116 Διευθυντές Δ/νσεων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης
· οι 5 Γενικοί Δ/ντές του ΥΠΑΙΘ
· οι Δ/ντές Σπουδών Α/θμιας, Β/θμιας, Φυσικής Αγωγής, Ειδικής Αγωγής και ΣΕΠΕΔ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.