Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν οι Αγώνες Αθλημάτων Σάλας «ΑθλοΠΑΙΔΕIΑΣ»!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν οι Αγώνες Αθλημάτων Σάλας «ΑθλοΠΑΙΔΕΊΑΣ».
Καλαθοσφαίρισης, Χειροσφαίρισης και Πετοσφαίρισης Δημοτικών, Γυμνασίων, ΑΜΕΑ Αχαΐας με κεντρικό θέμα το «Ευ Αγωνίζεσθαι».

Οι αγώνες Καλαθοσφαίρισης πραγματοποιήθηκαν στις 16, 17, 18 και 19/12/2013 στην Πάτρα και το Αίγιο. Συμμετείχαν συνολικά 36 Δημοτικά Σχολεία και 31 Γυμνάσια με ομάδες αγοριών, κοριτσιών και μικτές. Οι μαθητικές συμμετοχές ξεπέρασαν τις 1050.

Οι αγώνες Χειροσφαίρισης πραγματοποιήθηκαν στις 27, 28, 29, 31/01/2014 και 03,04/02/2014 στην Πάτρα και την Κ. Αχαΐα. Συμμετείχαν συνολικά 29 Δημοτικά Σχολεία και 6 Γυμνάσια με ομάδες αγοριών, κοριτσιών και μεικτές. Οι μαθητικές συμμετοχές έφθασαν τις 524.

Οι Αγώνες Πετοσφαίρισης πραγματοποιήθηκαν στις 10, 12, 13, 14, 17, 18, 19 και 21/02/2014 στην Πάτρα, την Κ. Αχαΐα και το Αίγιο. Συμμετείχαν συνολικά 38 Δημοτικά Σχολεία και 35 Γυμνάσια με ομάδες αγοριών, κοριτσιών και μεικτές. Οι μαθητικές συμμετοχές έφθασαν τις 1487.

Η μορφή του πρωταθλήματος δεν είχε ανταγωνιστικό χαρακτήρα αλλά συμμετοχή, ενίσχυση της συνεργασίας των μαθητών και των σχολείων και γνωριμία με τους αθλητικούς χώρους που υπάρχουν στη γειτονιά τους και τους κανονισμούς του αθλήματος.

Η συμμετοχή και η ανταπόκριση των μαθητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής και Διευθυντών ήταν εντυπωσιακή – συνολικά έλαβαν μέρος πάνω από 3000 μαθητές - μαθήτριες. Αυτό μας δίνει το έναυσμα να προχωρήσουμε και σε συνεργασία με τις τοπικές ομοσπονδίες να διοργανώσουμε περισσότερες αθλητικές δραστηριότητες.

Έτσι υπηρετείται το όραμα των «Αγώνων ΑθλοΠΑΙΔΕIΑΣ» να δημιουργηθεί μια νέα κυρίαρχη αθλητική τάση στη ελληνική κοινωνία, τους «Δια Βίου Ασκούμενους» και να προκύψουν οι σωστοί αθλητές, προπονητές, διαιτητές, παράγοντες και φίλαθλοι, με προσήλωση στις υψηλές αξίες του αθλητισμού και του «Ευ Αγωνίζεσθαι».

Ευχαριστούμε για τη βοήθειά τους, τους κριτές και διαιτητές, και τους Ιατρούς που συνέβαλαν στην απρόσκοπτη τέλεση των αγώνων.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Πατρέων για την παραχώρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου Ροϊτίκων και της Αλεξιώτισσας, το Δήμο Δυτικής Αχαΐας για την παραχώρηση του Κλειστού Κ. Αχαΐας, το Δήμο Αιγιάλειας που μας διέθεσε το Κλειστό Γυμναστήριο Αιγίου, το Δ.Σ. του ΠΕΑΚ που μας διέθεσε το Κλειστό Γυμναστήριο (ΚΟΥΚΟΥΛΙ) και το Κεντρικό Γυμναστήριο (ΤΟΦΑΛΟΣ), τους παράγοντες της Ολυμπιάδας, του Απόλλωνα και της ΕΑΠ που επίσης μας παραχώρησαν τα αντίστοιχα Κλειστά Γυμναστήρια και μας φιλοξένησαν με τον καλύτερο τρόπο.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.