Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Προχωρούν σε κινητοποιήσεις οι κτηνοτρόφοι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Προγραμματίζουν συναντήσεις με τους αρχηγούς των κομμάτων.

Σε κινητοποιήσεις προσανατολίζονται οι κτηνοτρόφοι, διαμαρτυρόμενοι για τη φορολογική πολιτική, τις «κακές πληρωμές» προς αυτούς και καταγγέλλοντας το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για «αναξιοπιστία και κακή κτηνοτροφική πολιτική».

Ζητώντας από την ηγεσία του υπουργείου να μην ενδώσει στις πιέσεις που ασκούνται για το γάλα, αλλά και να προχωρήσει άμεσα στην πληρωμή των βιολογικών προγραμμάτων, της ενιαίας ενίσχυσης, όπως και στην καταβολή των αποζημιώσεων της ευλογιάς, η Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων (ΠΕΚ) εκφράζει, επίσης, εκ νέου την ανησυχία της για τη νέα ΚΑΠ και ζητά «τον καθορισμό της Ελλάδας ως ενιαία περιφέρεια με μια τιμή για όλους».

Μεταξύ άλλων, η ΠΕΚ, με τη σημερινή της ανακοίνωση, καλεί τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων στη χώρα μας να αναδείξουν τα προβλήματα της κτηνοτροφίας και να ορίσουν ημερομηνία συνάντησης με το προεδρείο της.

Ο πρόεδρος της ΠΕΚ Δημήτρης Καμπούρης, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, τόνισε μεταξύ άλλων: «οι κτηνοτρόφοι και αγρότες είναι πλέον έξαλλοι με την ακολουθούμενη πολιτική και η καταδίκη αυτών που την ασκούν δεν θα αργήσει».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.