Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Αυστραλία: Ποδοσφαιρική ακαδημία σε ελληνικό κολλέγιο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το ομογενειακό ποδοσφαιρικό σωματείο, «Ελλάς Μελβούρνης», (SMFC) και το ημερήσιο κολλέγιο της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης, Alphington Grammar, ανακοίνωσαν την ίδρυση ακαδημίας ποδοσφαίρου.

Ουσιαστικά, μαθητές και μαθήτριες του ελληνικού κολλεγίου, παράλληλα με τις σπουδές τους, θα μπορούν να αναπτύξουν και το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο.

Το πρόγραμμα θα προσφέρεται σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές, από την 1η γυμνασίου έως την 3η λυκείου και θα έχει διάρκεια 30 εβδομάδων.

«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα γι' αυτή τη συνεργασία», δήλωσε ο υπεύθυνος για την ανάπτυξη των νέων ποδοσφαιριστών της ομάδας, Άντριου Μεσουρούνι, ενώ η διευθύντρια του Alphington Grammar School, Dr Vivianne Nikou, είπε ότι «το κολλέγιο δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές του να αναπτύσσονται σε όλα τα επίπεδα».

«Η συνεργασία κάνει το Alphington Grammar School πραγματικά να ξεχωρίζει από όλα τα άλλα και δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκεται ήδη μεταξύ των κορυφαίων σχολείων της Βικτώριας», δήλωσε ο πρόεδρος της Κοινότητας, Βασίλης Παπαστεργιάδης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.