Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Έχει τη μεγαλύτερη συλλογή παιχνιδιών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένας 43χρονος από το Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ ως ο άνθρωπος με τη μεγαλύτερη συλλογή παιχνιδιών στον κόσμο, έχοντας συγκεντρώσει περίπου 11.000 παιχνίδια σε φυσική μορφή.



Σύμφωνα με το techgear.gr, ο Michael Thomasson ξεκίνησε τη συλλογή του το 1982 και αναγκάστηκε δύο φορές να τα κάνει όλα πάλι από την αρχή, μία για να καλύψει το κόστους του SEGA Genesis και άλλη μία για το γάμο του.

Αναρωτιέστε πως τα καταφέρνει; Έχει επιβάλει στον εαυτό του έναν προϋπολογισμό $3000 τον μήνα που μπορεί να ξοδεύει σε παιχνίδια και με αυτόν τον τρόπο αναβαθμίζει σταθερά τη συλλογή του, η οποία υπολογίζεται ότι αξίζει συνολικά $800.000. Τι θα μπορούσαμε να βρούμε, λοιπόν, ανάμεσα στα παιχνίδια του Thomasson; Σπάνια αντικείμενα όπως τις κονσόλες Casio Loopy και Apple Pippin καθώς και το σύστημα Colecovision.

Η ειρωνεία σε όλο αυτό είναι ότι ο ίδιος δεν αφιερώνει πολύ χρόνο στα παιχνίδια. Μάλιστα, απολαμβάνει λιγότερο από 3 ώρες παιχνιδιού την εβδομάδα και συμβουλεύει να περιμένετε πριν αγοράσετε παιχνίδια που μόλις έχουν βγει στην αγορά, καθώς τείνουν να χάνουν το ένα τρίτο της αρχικής τους αξίας περίπου 6 με 8 μήνες μετά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.